Oto 20 według mnie godnych uwagi horrorów.Jeżeli macie inne typy to piszcie.
1.Koszmar z ulicy Wiązów
2.Piątek trzynastego
3.Blair With Project
4.Oszukać przeznaczenie 2
5.13 duchów
6. www.strach
7.Noc żywych trupów
8.Statek widmo
9.Łowca snów
10.Dracula 2000
lista
Na Twojej liście naliczyłem 10 tytułów. Więc gdzie pozostałe tytuły z tych 20 (tytuł wypowiedzi wyraźnie sugruje ich liczbe)?
Druga sprawa: Mam nadzieję że nie planujesz kopiować tego Twojego komentarza do list dyskusyjnych od wszystkich horrorów.(w chwili gdy to pisze umieściłeś go juz w czterech filmach). Do tego celu znakomicie nadaje sie FORUM.
Lista-sprostowanie
Lista którą zrobiłem składa sie z 10 tytułów filmów i przez przypadek w tytule napisałem top 20 zamiast top 10 (za co przepraszam).
Co do drugiej sprawy to nie mam zamiaru kopiować mojego komentarza do list dyskusyjnych od wsystkich horrorów.Chciałem poprostu wyróznic pare horrorów które lubie najbardziej.
Natomiast co sie tyczy konkursów to masz racje ze najlepsze sa na Film.Web.pl.
Ps.Nie mam zamaiaru zajmowac sie juz jakimis Top listami.Teraz zajmuje sie komentowaniach przezemnie wybieranych filmow.
Zapraszam do czestego odwiedzania mojej strony.
Pozdrawiam,
Darek
witam. kolego jeśli chcesz zobaczyć prawdziwy horror(oczywiście różne rzeczy różniw wpływają na ludzi) proponuje "man behind the sun".
Moje 10 to :
1. Statek Widmo
2. The Ring
3. The Grudge
4. The Ring 2
5. Oszukać Przezaczenie 3
6. Oszukać Przeznaczenie 1
7. 13 Duchów
8. Dom woskowych ciał.
9. www.strach
10. Oszukać Przeznaczenie 2.
1. The ring 1,2
2. Oszukać przeznaczenie 1,2
3. Koszmar z ulicy Wiązów
4. Laleczka Chucky 1,2,3
5. Piła 1,2
6. Lśnienie
7. Omen
8. Nawiedzony dom
Hmmm ... Czy zna ktoś horror na którym naprawdę da się bać ... jeszcze nigdy takiego nie oglądałem na którym bym się przestraszył.