PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=214368}

Oszukać strach

Penny Dreadful
2006
4,9 1,8 tys. ocen
4,9 10 1 1762
4,3 3 krytyków
Oszukać strach
powrót do forum filmu Oszukać strach

7/10

ocenił(a) film na 7

Spoiler Nie wiem czemu ten film ma tak słabą ocenę . Bardzo nam się podobał, było napięcie strach, polecam na pochmurne wieczory, choć na końcu ten ruch ręki morderczyni nie potrzebny i dlaczego to laska była jak wcześniej to niby facet był i było słychac po głosie

ocenił(a) film na 7
rado111_2

ok można się doczepić motyw

laski w samochodzie co zdradzała męża i psychopatka podcina jej gardło po co bez sensu i ten gruby też tak zginął ot tak sobie

kostka po upadku czerwona hmmm chyba spuchnięta powinna być

i jak auto można ustawić tak aby zablokować 2 pary drzwi przednie ok a jak tylne i czemu przez okno nie dało rady wyjść z żadnej strony

- za ostatnią scenę po co psychopatka jeszcze ręką ruszyła i koniec mogła np zaatakować tego gościa zabić a nasza bohaterka ruszyć autem tego gościa i ją rozjechać tak przełamała by strach

ogólnie jednak ok 7/10 pomysł z zamknięciem laski co ma fobie do aut w aucie z trupem bez wyjścia niezły i wejście przez bagażnik i wykonanie całkiem niezłe

ocenił(a) film na 3
rado111_2

Dla mnie film jest masakryczny. Nie wiem na jaką cholerę w ogóle powstał. On nie miał żadnego sensu.
Jak może laska która ledwo co walnęła o kamień nogą, później kurna skakać na jednej nodze. No ludzie;/ Od zadrapania nie móc chodzić?
Kompletnie nieprzemyślany film.
ocena: 3/10