Film był już wcześniej emitowany na Pulsie i mogę z czystym sercem polecić go każdemu entuzjaście pajęczego kina klasy Z - obfituje w przesympatyczne kolorowe pajęczaki, śmieszne i niekonwencjonalne sceny walki z ośmionogimi żarłocznymi napastnikami oraz teksty w stylu "Moja noga... Zabrały mi nogę..." :D Każdy, ktor jeszcze nie oglądał, ma szansę zapoznać się z filmem na antenie Tv4 w środę, 27.11 o 22:05 lub w sobotę, 30.11 o 20:00. Zapraszamy do wspólnego seansu :)
przepraszam???? a gdzie te pająki?????????????????? bo mi jakis bankomat leci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:))))))))))))))))))))))))))
ja ma 30-stkę na karku, ale mój mózg chyba zapomniał i zatrzymał sie na jakimś szalonym wieku :) nie wiem... 12? :P
no najgorsze z tego wszystkiego jest to, że .... sie nie przejmuję :))))))))))))))))))
ej ej.... jak sie zaczelo????? nie widziałam?!!!!!!!!!!!!!!!!! pajak zjadł pana i pana, a co bylo wczesniej?
myśliwi widzą jelenia a tu nagle pająk wychodzi. jeden strzela do niego z łuku ale chybia zaczyna się ucieczka prze pająkiem której finał widziałaś
hahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja dziś rozmiękam po Twoich tekstach!!!!!!!!!!!!!!
nowu pieję jak szalona!!!! :)))))))))))))))))))
ps a nic nie piłam! :))))))))))))
no niestety :) moja jedyna droga do rozluźnienia "śmiechowego" prowadzi jedynie poprzez alkoholowe upojenie, innych używek nie biorę pod uwagę :) za stara już jestem :)))))))))))))))))))
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm............... uwielbiam kukułki!!!
skąd wiedziałas???!!!
dziękuję Wam bardzo :)
Pan od nart w pomaranczowej koszulce ma boskie włosy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
musimy stworzyć jakiś własny film.... mogę udostępnić mój dom w ramach planu filmowego!
to by był dopiero hit!!!
oż nie mogę z Tobą! no jeśli scenariusz będzie zawierał takowy fakt a mi się dostanie takowa rola, to nie będę miała wyboru! :)