PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200684}

Pani Zemsta

Chin-jeol-han Geum-ja-ssi
2005
7,4 17 tys. ocen
7,4 10 1 16925
7,9 21 krytyków
Pani Zemsta
powrót do forum filmu Pani Zemsta

najgorzej

ocenił(a) film na 6

Najgorsza sytuacja jak dla mnie. Czyli film z naprawdę ciekawą, fajną fabułą, jednak dla mnie przedstawiony w nie taki sposób, jakbym oczekiwała. Po prostu film mnie nie porwał, choć w środku wiem, że mógł być bardzo bardzo dobry. Piękne ujęcia, piękny soundtrack. Bardzo się cieszę, że jednak trafiły się osoby, do których trafił. I zgadzam się z jedną osobą, która na forum się wypowiedziała - końcówka i te farmazony całkowicie zepsuły budowany klimat filmu.

ocenił(a) film na 9
moncherrie

Myślę, że to przez inną kulturę. Azjaci kręcą bardzo specyficzne kino i albo się to kupuję, albo nie. Też się zgadzam, że były nie potrzebne momenty, ale nie zepsuły mi one filmu. Kino koreańskie odkryłem dość niedawno i jestem nim zachwycona, miła odskocznia od chłamu ze stanów. :)

ocenił(a) film na 6
Abatoniki

ja jestem koreoholiczką już kilka lat, ale z filmami koreańskimi jakoś nie mogę się zaprzyjaźnić :) zdecydowanie wole ich seriale. mogę jednak z filmów z całego serca polecić "Werewolf Boy", piękna historia i bardzo zdolni aktorzy w rolach głównych

ocenił(a) film na 7
moncherrie

Mam podobne odczucia, zbędna i nachalna symbolika na końcu wszystko rozwala, a w sam film trudno wciagnac się przez narrację 1 polowy.
Oldboy dużo lepszy

ocenił(a) film na 5
Waginny_Aborto

Oldboy miał tempo, a tu sa dłużyzny. Choć temat arcyciekawy.
Uwaga, zboczeńcy sa pośród nas. Są jak bomby zegarowe. Albo miny-śpiochy. Każdy może nia być.

Hej!