PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200684}

Pani Zemsta

Chin-jeol-han Geum-ja-ssi
2005
7,4 17 tys. ocen
7,4 10 1 16925
7,9 21 krytyków
Pani Zemsta
powrót do forum filmu Pani Zemsta

pan i pani zemsta to jakas nudna pseudoartystyczna sieczka dla nudziarzy, nie polecam tego tykac normalnym ludziom, pozdro

ocenił(a) film na 8

Na szczęście nie każdy jest "normalnie nudny".

użytkownik usunięty

gratuluje poziomu pozdro

ocenił(a) film na 10

Osobiscie uwazam ze Pan Zemsta jest artystycznie slaby - rezyser sie nie rozkrecil jeszcze. Natomiast wlasnie bylem na maratonie Rosario Tijeras (slabe), Oldboy i Pani Zemsta. I wlasnie ten ostatni film uwazam za najlepszy. Ma niesamowity urok, wspaniale ujecia, muzyke... Akcja dzieje sie spokojniej niz w Oldboyu (nie mowie ze ten jest zly). Cudo. Dobranoc

ocenił(a) film na 9

jezeli ten film miąłby być tak ciekawy jak punisher albo agent bardzo specjalny to wole żeby był nudny,

użytkownik usunięty
wspollokatorhuberta

gosciu - te filmy to zupelnie inne gatunki i nawet bym nie probowal tego porownywac, punisher...no coz, swietny film, ma swoj niepowtarzalny klimat - ale przyznaje ze mam go w ulubionych glownie przez sentyment z dziecinstwa :) a agenci to jedna z najlepszych, najsmieszniejszych komedii jakie widzialem, i w swoim komediowym gatunku zasluguje na najwyzsza ocene...

ocenił(a) film na 10

Ufff nie jestem normlany - kamien z serca! A tak serio, o ile jeszcze jestem w stanie zrozumiec niechec do Pana zemsty ze wzgledu na jego "surowy" charakter to kompletnie nie rozumiem krytki Pani Zemsty.

Zreszta kazdy z tych 3 filmow jest rozny, ma inny klimat i nastroj.

ocenił(a) film na 7
DarkOne

Mnie jednak najbardziej podobał się Pan. Akcja była najbardziej zagmatwana. Tytułowa zemsta była rozpisana w sposób niebanalny, w którym mściciel stawał się ofiarą innego mściciela. Oldboy był już znacznie bardziej naciągany. Natomiast Pani urzekła mnie niebanalną atmosferą, choć akcja była dla mnie za bardzo liniowa.
A tak w ogóle to bardzo lubię koreańskie kino.