Czy oczekujecie, liczycie,czy chcecie kolejnych części ?
Dlaczego ?
Tylko dla samej jatki ( jak to miało miejsce w tej część ) czy może dla ciekawej fabuły ?
Co wam najbardziej się podoba w całej serii a co najgorzej ?
Podawajcie Wiek !
mnie podobało sie to jak w jednej cześci bohater walczy o przetrwanie a w kolejniej jest tylko pionkiem do dalszej grzy , Fabuła w cześciach (1-6) była dobra ,ale 7 czesc pod tym wzglądem była zwalona.
Oooo Michał ogolileś się?,jednak wziąłeś moją uwagę do serca,ale wiesz ja wtedy żartowałem,jednak z zarostem bardziej ci do twarzy,sorry że cię podpuściłem.
A tak znowu ja,widzę że się stęskniłeś za starym kumplem,gdy ja się pojawiłem,ty pojawiłeś się również.
Brodę pewnie miał bo nie miał czasu się golić siedząc na tym forum, zwłaszcza jak założyłem tematy na których ciągle siedział, a teraz tu tak ucichło więc można było skoczyć się wyskrobać. Nawet widzę, że mu się humorek poprawił :)
Michał zapewne ma lęki przed ostrymi przedmiotami,nabawił się ich podczas oglądania wszystkich części SAW.
Stawiam że zarost usunąłeś opalając twarz nad kuchenką gazową lol.?
supernatural i ten drugi skt84 załosni jesteście . Fajnie tak prowokować i wyśmiewac sie z innych ? skoąd wiesz ze cały czas siedzi na forum ? ja naprzykład widze skt84 ciebie i twoje marne i załosne prowokacje ,zapewne jestes bednym melancholikiem siedzącym w domu bez zadnego życia prywatnego a o tobie superdebilu sie wypowiadac nie bede bo poprostu nie ma sensu . Najlepiej to pokarzcie swoje ogolone mordy i pośmiejemy sie wszyscy razem ,zapewne bedzie z czego !
Przeczytaj to uważnie.
Zauważ ,że ten co pisał wyżej podszywa się pode mnie. Jego nick ma dwa "l" na końcu. Mój ma tylko jedno "l".
W tym temacie oprócz tego jest tylko jeden mój post. Ja nie byłem aktywny od dłuższego czasu tak więc wszystko co on wypisywał nie ma nic wspólnego z poglądami prawdziwego Supernaturala.
To że on się podszywa pode mnie specjalnie mi nie przeszkadza ,bo rzadko już korzystam z filmwebu.
Z drugiej strony miło mi ,ze ludzie chcą się pode mnie podszywać ,bo oznacza to ,że zostałem zauważony na filmwebie. Wygrałem życie.
Jedyna osoba z którą się zgodzisz na forum michale bo jest po twojej stronie. Pewnie cie jeszcze nie zna dobrze, zresztą widać po tym co napisał. Po forum nie wiele łaził skoro nie widział poprzednich "gorących" tematów z twoim udziałem. A jego reakcji się nie dziwie. Nie był tu wcześniej to nie wie coś za jeden i skąd te "prowokacje".
Wiesz co? prowadzę sobie dla zabawy takie listy najlepszych utworów roku najlepszych filmów postaci i wydarzeń
Twoja kłótnia Z Michałem chyba do tych wydarzeń trafi bo to niesamowite że mamy już połowę kwietnia a wasze dyskusje dalej trwają
ja dość długo dyskutowałem z Robertem aż jemu się odechciało i przestał odpowiadać na różne moje posty a ty pomimo tego że się wyraźnie z Michałem nie zgadzasz (często nawet na siłę) wciąż mu odpisujesz
Niesamowite mam wrażenie że na moich oczach tworzy się historia
No co ty ja miałem dosyć długą przerwę. A wpaść tutaj to 5 sekund. Jakoś michał sobie przerw nie robi. No ale się ogolił.
Nie bądź śmieszny. To że ktoś w swoich wypowiedziach, z czymś się nie zgodził, wcale nie było pokłonem w twoją stronę. Inni mieli jakieś argumenty a ty sobie tam siedziałeś i myślałeś że jest to jakiś gest poparcia? Hehe i jak tutaj nie toczyć rozmowy z kimś kto na filmwebie jest rekordzistą w czytaniu wszystkiego co nie znajduje się w tekście :D
No widzisz Konradla. Michał już nawet sam pokazuje przykłady tego o czym pisałem :)
Michał, spójrz do kajecika. Chyba zadawałeś je na tym forum każdemu po 1000 razy. Odpowiedź już dawno została udzielona. Przeszukaj swoje archiwa, bo ja tam się powtarzać nie będę. Tak jak Michelle z "allo allo" :D
Każdemu, każdemu, wystarczy spojrzeć na twój profil i zobaczyć wypociny na forach. Właściwie każdemu z kim wdawałeś się w dyskusję, zadawałeś to pytanie.
Przecież jesteśmy w temacie. Saw-mania -choroba Zawszczaka, objawia się sprawdzaniem zdolności czytania wypocin innych na forum.