Zauważył ktoś ,że w momencie gdy Hoffman wynosi ciało tego typa co mu auto rozerwało szczękę i wyrwało ręce to jego głowa idiotycznie podskakuje (zbyt chamsko widać że to guma)
A kiedy w śnie Hoffman zabija Jill i rozrywa jej ciało to też chamsko widać, że to guma :]
a niektórzy dawali (jakże poważni znawcy filmów) za tą scenę dodatkowo +1, że zobaczyli gumową nagą pierś (jak twierdzili prawdziwą) Betsy Russell :)
Zawiski powie zaraz ,że tak miało być ,bo w ósmej części piły będzie zabijała gumowa kaczka.
Ponoć w ósmej części pojawi się sam dicaprio,szykuj sie na seans małoletni onanisto.
Supernatural, mam nadzieję, że wiesz, że na tym forum to właśnie Ty rządzisz i mam nadzieję, że będziesz się tu wypowiadał jak najczęściej, ponieważ czasem mam wrażenie, że tylko Ty (i garstka nielicznych) wypowiadasz się z sensem. Tak trzymaj!
jeżeli ktoś rządzi na forum , to napewno nie jest tu supernatural. Z sensem się wypowiada, powiem ci, ze lepszego kawału nie słyszałem.
Imponuje ci człowiek który twierdzi, że Ojciec Chrzestny jest plagiatem książki. Facepalm
Supernatural chce Ci tylko uświadomić, że jesteś obsesyjnie zapatrzony w tę serię i nie potrafisz dojrzeć jej niedorzeczności. Ty widzisz tylko jej atuty, a w dodatku jestes gotów wydrapać oczy każdemu, kto wykazuje się na tyle inteligencją, żeby dojrzeć prosty fakt - kolejne części Piły nie są kręcone dla fanów i z myślą o nich tylko z myślą o kasie. A tacy ludzie jak Ty, zaślepieni uwielbieniem kolejnego gniotu spod znaku Saw, nie mający na co wydawać kasy dają się zwyczajnie nabierać. A konta kolejnych twórców tej serii puchną, ponieważ ludzie dają się zwyczajnie okradać. Ciekawi mnie kiedy otworzysz oczy. Zastanawia mnie, czy nastąpi to przy części 20, czy dopiero 40 - wczęsniej na pewno nie, bo ludzie Twojego pokroju są zwyczajnie ślepi, ale spoko nie winię was tylko mi was żal:) hahahahaha
Poniękąd zgodze się z tobą, ale jakoś chce oglądać ten film. Ja jak to oglądam to tylko dla niespodziewanej końcówki :]
1. Nic nie chce, bo nie uzywa do tego argumentów i na dodatek sie kompromituje.2. Wyzywa wszystkich, którzy tą serie lubią.3 "jestes gotów wydrapać oczy każdemu, kto wykazuje się na tyle inteligencją, żeby dojrzeć prosty fakt - kolejne części Piły nie są kręcone dla fanów" kazdy film jest robiony dla kasy nie ma w tym nic dziwnego i nie wmawiaj mi, że gotowy jestem wydrapać komus oczy. 4" Ciekawi mnie kiedy otworzysz oczy" mnie za to ciekawi kiedy ty otworzysz oczy, szczególnie na ludzkie zachowania, szczególnie supernaturala. Skoro uważasz, ze wypowiada się z sensem, to powiedz mi dlaczego wiekszosć jego postów została usunieta?
"dlaczego wiekszosć jego postów została usunieta?" - ponieważ do ludzi twojego pokroju nie dociera jak pisze sie do nich grzecznie. Więc trzeba użyc niecenzuralnych słów:)
otwórz wreszcie oczy masz poczytaj sobie. np to http://www.filmweb.pl/film/Pi%C5%82a+3D-2010-533274/discussion/Kolejna+pi%C5%82a +musi+by%C4%87+w+5D!+Koniecznie!,1482709 i teraz mi możesz wmawiać,ale sobie, że supernatural grzecznie dyskutuje. dla twojej wiadomości fora piły VI wygladały podobnie.
"teraz mi możesz wmawiać,ale sobie, że supernatural grzecznie dyskutuje" a ja wcześniej napisałam "ponieważ do ludzi twojego pokroju nie dociera jak pisze sie do nich grzecznie. Więc trzeba użyc niecenzuralnych słów"
Oto jak wyrywasz z kontekstu wypowiedzi innych i wmawiasz im coś czego nie napisali. Nie mam juz żadnych pytań. Bez komentarza, gratuluje nauki czytania, której to brak zarzucasz mnie.
proszę cie..wyjdź!
"do ludzi twojego pokroju blabalabla tylko tak można mówić" - cóż za przesłanie.. niestety owacji na stojąco nie będzie.
A co niby nie wmawia mi czegoś czego nie mówiłam? Sam wyjdź. Twoje forum? Więc się nie rządź tylko stań w kolejce po rozum:) hehehehe
""teraz mi możesz wmawiać,ale sobie, że supernatural grzecznie dyskutuje" a ja wcześniej napisałam "ponieważ do ludzi twojego pokroju nie dociera jak pisze sie do nich grzecznie" czyli wszyscy fani sa mojego pokroju. to skoro supernatural jest człowiekiem twojego pokroju, to gratuluje, to zreszta widac po twoich postach. Widze, ze dalej nie czytasz uważnie. Nie martw sie supernatural też tego nie robi. Nawet ślepy by zauwżył, ze posty supernaturala, są w większości obraźliwe, ale nie ty.
Dalej wyrywasz zdanie z kontekstu. Napisałam jasno, że jak pisze się do ludzi Twojego pokroju grzecznie to do nich to niedociera, więc trzeba użyc niecenzuralnych słów (czyli przekleństw na przykład). Czyli jasno Ci napisałam, że Supernatural używa względem Ciebie i ludzi Twojego pokroju niecenzuralnych słów, czyli przekleństw, bo inaczej do Was nie da się pisać. Więc gdzie tutaj napisałam, ze Supernatural grzecznie dyskutuje. JHeszcze raz Ci zacytuję tę moją wypowiedź: "ponieważ do ludzi twojego pokroju nie dociera jak pisze sie do nich grzecznie. Więc trzeba użyc niecenzuralnych słów"
Przeczytaj to powoli i uważnie i dopiero mi zacznij wmawiać coś co nie napisałam. Bo zaczyna mnie już wnerwiać to jak wyrywasz zdania ludzi z kontekstu i wmawiasz im coś czego nie napisali. A to wszystko dlatego, że nie potrafisz czytać, bo nawet podstawówki nie skończyłeś:) hahahahah
"Przeczytaj to powoli i uważnie i dopiero mi zacznij wmawiać coś co nie napisałam." zanim mi zwrócisz uwagę zastosuj to samo.
Dla mnie jesteś świrem :)
Bronisz tak zaciekle tego filmu. Nie pozwalasz innym na wyrażenie własnej opinii.
Ty sam rzadko kiedy używasz sensownych argumentów. Uważasz ,że się tutaj za nie wiadomo kogo.
Pierwsza część Piły była naprawdę dobra i szokująca.
Następne części miały na celu pokazanie tylko cierpienia ludzi ,którzy umierali w wymyślnych pułapkach.
A przesłanie filmu? Tu odpowiem tylko tak: NIKOMU nie życzyłbym śmierci w żadnej z tych pułapek ,a na pewno nie dlatego ,że ktoś był nałogowym palaczem.
ogólnie to lubie tu czasem zaglądac aby popatrzeć jak hodowcy komplexów próbują sie mscić za swoją nieudolność..
dziwie się tylko że leszcza nie olewacie.. popisze sobie troche monologów i sie biedny pochlasta ze nawet tutaj go już nie zauważają :(
"ogólnie to lubie tu czasem zaglądac"
Ogólnie to lepiej zajrzyj do słownika ortograficznego.
nie potrzebuje..jakoś nie widzę błędu wiec wyrzuć swój słownik..a nie będę się gimnastykował dla przecinków czy dużej litery w takiej "ważnej" wymianie "poglądów".. so shut your mouth :)
Tak sobie poczytałem parę postów i muszę ci powiedzieć że oprócz konsumpcji filmów, zjadasz (a wręcz połykasz) tego typa z góry. Zawsze najbardziej liczy się prosta riposta^^ Pozdro
Ja tylko wspieram akcje pajacyk. Karmie trolla bo nikt nie powinien być głodny:)
Narzekasz że ktoś nie używa argumentów? użyłem ich setki w kliku dyskusjach do żadnego się nie odniosłeś żadnego nawet nie próbowałeś podważyć a to dlatego że zwyczajnie nie masz nic inteligentnego do powiedzenia
"Ty sam rzadko kiedy używasz sensownych argumentów." problem w tym, ze ty nawet nie wiesz co to jest argument." Bronisz tak zaciekle tego filmu. Nie pozwalasz innym na wyrażenie własnej opinii." pozwalam, pod warunkiem, ze podaje konkrety, niestety mało kto to robi."Następne części miały na celu pokazanie tylko cierpienia ludzi ,którzy umierali w wymyślnych pułapkach. " a tu masz przykład tego o czym mówie.
a poza tym ten twój ulubieniec supernatural, daje 1 filmowi, którego nawet nie obejrzał. to chyba o czymś świadczy?
Przed chwilą obejrzałem piłe 7. ŻAŁOSNY film.
Facet ,twierdził ,że przeżył próbę Jigsawa ,oszukiwał. Ok,dlatego go zamkneli w pułapce.
Ale niech ktoś mi powie za co żywcem usmażyła się jego żona?
Hahaha głupota do kwadratu
urzekła mnie twoja historia.. możesz napisać coś więcej ? wszyscy umieramy aby poznać twoje zdanie ..nie zrozumiałeś tak badziewnego filmu ? źle z tobą.. cofasz się w rozwoju.. umarła ponieważ była to kara dla niego..czasem tak jest w życiu że ktoś staje sie pionkiem w czyjejś grze (na pewno jest ci to znane ale nie umiałeś dotąd tego nazwać :( )
No to faktycznie Jigsaw bardzo pomaga ludziom. Wspaniały człowiek.
Chciałbyś ,żeby twoją rodzinę wzięto jako pionki do gry jakiegoś mordercy?
Reżyser się sam ośmieszył tym co nakręcił.
Przy założeniu ,że Jigsaw "naucza" ludzi szacunku poddając ich samych próbie to jeszcze miało by sens.
Ale skoro on postrzegał tak szacunek do życia ,że smażył żywcem niewinnych ludzi ,żeby ktoś mógł zagrać w swoją grę to wybaczcie ,ale to żałosne.
chłopie właczyłeś oczy jak ogladałeś, czy tylko udawałeś, że masz właczony ten piekny zmysł. Bo chyba jednak nie. To ci wytłumacze. To Bobby miał uratować żonę. To było coś podobnego do VI " if you lose, you'll never see your family again." czaisz? czy tak trudno?
Ale nie takie było założenie Jigsawa.
Nie rozumiem czemu ktoś miałby usmażyć się żywcem za grzechy kogoś innego.
Szacunkiem do życia tego nie można nazwać.