PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533274}

Piła 3D

Saw 3D
2010
5,8 42 tys. ocen
5,8 10 1 42097
4,4 19 krytyków
Piła 3D
powrót do forum filmu Piła 3D

myślałam, że jak pooglądam, to powiem: 'kolejna bezsensowna część', ale jednak podobała mi się. Teraz już wiem, że Johnowi się nie kłamie. xDDD
Najbardziej zszokowała mnie końcówka.. Ale Gordon? W sumie to.. Wspólników Piły nie mogło być tylko dwóch - Marka i Amandy. Ktoś musiał złapać Hoffmanna w 4 części i posadzić na to krzesło obok Matthewsa.. Ale i tak oglądając końcówkę, byłam w takim szoku, że ruszyć się nie mogłam. xD

Metallica_Slayer

' Ktoś musiał złapać Hoffmanna w 4 części i posadzić na to krzesło obok Matthewsa'

nawet fani saw nie do konca wiedzą o co w tym chodzi-generalnie żal.

ocenił(a) film na 7
Supernaturall

Bo zaczęto za bardzo kręcić. Gdyby nie było kolejnych części po Pile III, jakoś wszystko mogłoby być zrozumiałe...

Metallica_Slayer

Hoffman włączył się w grę i rolę obserwatora tak jak John w łazience w I i na łóżku III a Amanda w domu II .

ocenił(a) film na 9
Metallica_Slayer

Mistrzu Hoffman będąc pomocnikiem piły SAM usiadł na tym krześle i nie było jakoś szczególnie unieruchomiony nikt go nie złapał

ocenił(a) film na 7
Konradla

Dzięki. :) / Konradla.. jednak potem była retrospekcja, że ktoś go złapał. W masce tego pięknego wieprza.

Metallica_Slayer

Na koniec IV to widziałaś ? Hmm, retrospekcja ukazuje, że to Hoffman jest "tym" pomocnikiem a ewentualna maska wieprza za nim to ta którą za moment zakłada by porwać swojego kolegę. Piszę o scenie po tym jak Hoffman wstaje z krzesła , które wcale nie było podłączone pod napięcie prądu i mam wrażenie, że Ty wspominasz tą samą scenę jednakże z inną jej interpretacją ...

ocenił(a) film na 7
come2me27

'które wcale nie było podłączone pod napięcie prądu i mam wrażenie, że Ty wspominasz tą samą scenę jednakże z inną jej interpretacją ...' - tak, racja. Bo Hoffmann musiał przeżyć. ;D