Piła 3D

Saw 3D
2010
5,8 42 tys. ocen
5,8 10 1 42223
4,2 12 krytyków
Piła 3D
powrót do forum filmu Piła 3D

GORDON!

ocenił(a) film na 6

W końcu kurwa, zacząłem od Piły IV, już 3 lata na niego czekam xD

ocenił(a) film na 10
el_Polaco

Zgadzam sie z toba,tez juz od czasu Pily II czekalem kiedy on sie spowrotem pojawi,ciekawe czy wroci jako nastepca Jigsaw'a !!

shady_7_4_gangsta

Obejrzałam wszystkie części "Piły" bo kolega po każdej obiecywał, że w następnej wyjaśni się, co się stało z Gordonem :D no cóż, jestem tak ciekawa, że na pewno nie przegapię siódmej części

ocenił(a) film na 10
Dohikari

A skad taka pewnosc , ze bedzie w tej czesci? chyba nie ma go w obsadzie...

wine_bae

Alez dr Gordon na pewno wystapi w VII czesci.
http://www.filmweb.pl/news/Cary+Elwes+ju%C5%BC+oficjalnie+w+obsadzie+%22Saw+3D%2 2-60001

ocenił(a) film na 10
el_Polaco

a ja myślałem że on się wykrwawił albo Jigsaw go "dopadł" bo on przecierz się czołgał a za chwile wstał Jigsaw i myślałem że on go dogonił, albo że może go Amanda zabiła :) bo tego drugiego dobiła :/

ocenił(a) film na 5
jachoooo

a dupa z gordonem pewnie zrobia retrospekcje jak w przypadku trappa : / dupa dupa dupa i jeszcze raz dupa a tak przy okazji szkoda ze to juz THE END

ocenił(a) film na 5
maglownik

Właśnie dobrze, że to już koniec. Seria jest dobra, ale już zaczyna nużyć, teraz jest dobry moment na zakończenie. No i oczywiście bardzo dobrze, że pojawi się Gordon, mam nadzieję, że nie tylko w retrospekcjach.

ocenił(a) film na 7
Sebehiel

Trochę już przeczytałem spekulacji na temat naszego doktorka,większość wypisuje ze będzie on następca itd.Na prawdę tak uważacie,gdyby tak sie stało to było by to bez sensu a zęby gordon maczał w tym swoje ręce bo niby dlaczego.Po przeczytaniu fabuły strzelał bym ze będzie on w grupie starcia jako osoba która to przeżyła tyle ze to tez nagięte bo jigsa wyszedł za nim,a co sie stało dalej mam nadzieje ze wyjaśnia w tej części.