Za to widać, że film który znamy od 2004 jest kontrowersyjny i nie daje o sobie zapomnieć.
A ci co oglądali poprzednie części na pewno z tej nie zrezygnują :)
To prawda, ludzie rozmawiają o tym filmie jakby już go oglądali. Tego filmu jeszcze nie ma w internecie, sprawdzałam. Ale ciekawi mnie co innego. W przypadku Piły zawsze było tajemnicą to o czym będzie film i kto w nim będzie grał. Mowa o tym jest w dodatkach do Piły 4. A teraz już wszystko wiadomo i nie ma tak jak kiedyś niespodzianki. Jeszcze inna sprawa-w 6cz. okazało się, że tak naprawdę następcą Jigsawa nie jest Hoffman, ale Jill, tak mi się wydaje. Ale w trailerze 7cz. widziałam jak Jill jest w pułapce. Waszym zdaniem dlaczego, czyżby ktoś inny był następcą- Hoffman, może dr.Gordon?
"Ale w trailerze 7cz. widziałam jak Jill jest w pułapce. Waszym zdaniem dlaczego, czyżby ktoś inny był następcą- Hoffman, może dr.Gordon?"
Zemsta Hoffmana na Jill wg mnie. Mam nadzieję, że udana.
Poza tym nie sądzę, aby Jill była następcą Jigsawa. Jest nim Hoffman, który jednak nie grał do końca wg zasad i został "przetestowany". Jill spełniła tylko ostatnią wolę Johna co jest zresztą podkreślone, ale kluczowe może być to co ona wrzuciła w tej kopercie.
Co do dr Gordona to już wiemy, że scena z nim będzie prawdopodobnie tą otwierającą film
SPOILER
Jak wyczołguje się z łazienki (scena nawiązująca do końcówki jedynki), przykłada nogę do rury z gorącą parą.. i krzyczy.
KONIEC SPOILERA.
Reszta myślę, że będzie na zasadzie ukazania jego dalszego życia w tej grupie wsparcia i pewnie jakieś retrospekcje. Zrobienie z niego pomocnika Jigsawa było by chyba największą głupotą.