Ja myślę, że tym odcinkiem powinni zakończyć już sprawę Johna raz na zawsze. Mogłaby pojawić się całkiem nowa postać wtedy dalsze części maiłyby sens.
moim zdaniem fajne jest że to niby John wszystko wymyślił, ale na prawdę czy oni muszą robić wszystko w 3D. przecież to jakaś paranoja.
Piła nie traci z części na część bo czwórka była zdecydowanie najgorsza. Ale mimo to mam nadzieję, że siódma część będzie ostatnią.
a ja mam cichą nadzieję, żę bęzie możliwość obejrzenia tego nie w 3D (wyprzedzam waszą odpowiedź "na DVD") w kinie...
kazda kolejna pila jest coraz lepsza i super ze bedzie w 3d szkoda tylko ze bedzie bez lektora (w kinie) no ale raz ze pojde do kina bo wczesniej bedzie o kilka misiecy dwa bedzie 3d pozdro
najnowszy TV SPOT - http://www.youtube.com/watch?v=55MjRnhzaLo
Nawet Hoffmana pokazali :) + kilka scen, których nie było w trailerach
1 była bardzo dobra. 2 wtórna- dużo zapożyczeń z Cube, pojedynek John-policjant prawie jak Hannibal-starling, ale dało się to obejrzeć. 3- lepsza od 2. 4 część- duzo gore, ale nie uratowało to serii, film bardzo na minus. 5- raczej thriller niż horror- była nadzieja, że seria pójdzie w dobrą stronę...6. spaprane kino na maxa.
7- miałem nie iść, ale skoro gra tam chester to kto wie