Siemka
Czytając tutaj opinie na temat filmu jak przeciw i zalety ów filmu wydaje mi się ze ekipa
zrobiła te części tylko dla pieniędzy jeden fakt jest prawdziwi i nie zaprzeczalny ponieważ od
1 części dużo ludzi uważało że to bardzo dobry film ja też jestem tą osobą ,ale po 3 części
reżyser miał w dupie fanów i robił powoli gniot który ma niekończoną się fabułę oczywiście
nie można zaprzeczyć że Film miał fabułę oryginalną i mógł być Hitem którzy ludzie oglądali
jakiś czas i nadal się zachwycali,a tu jak się zachwycać 7częścią której już nie wiadomo o
co chodzi xD ,trochę jak człowiekowi dać do oglądania jakiś film którym będzie się
zachwycał ale jest jeden problem ten człowiek ma tylko jeden kanał i pech jest taki że ten
film powtarzają co 3dzień,no i zachwycenie mija po jakimś miesiącu,i tak jest z fenomenem
piły zachwyca do 3 części ale reszta może popsuć ten zachwyt więc moja ocenia jak dla
całej serii to 5/10 a biorąc pod uwagę tylko 3 części to mocne 8/10
Ps przepraszam za wyraz zachwyt po dużo razy do pisałem ;)
mi tam piła jako seria się podobała (można powiedzieć że taka seria jakiej jeszcze nie było).oczywiście prawdą jest że z każdą kolejną częścią poziom spadał,ale jak dla mnie nie tak żeby mi zbrzydła. ogólnie serie piła
uważam za fajną ;)