PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533274}

Piła 3D

Saw 3D
2010
5,8 42 tys. ocen
5,8 10 1 42220
4,2 12 krytyków
Piła 3D
powrót do forum filmu Piła 3D

Piła jest dobrym pomysłem pokazania jacy psychopaci pełzają na naszej planecie w iście przesyconym stylu.

Pierwsze części budowały klimat i niedosyt, zawsze na końcu każdy zapewne był ciekaw jaki to będzie miało finał :)
Następne części niestety już nudziły...ileż można było oglądać sadystycznych scen i wiecznie wygrywającego ,,złego" w ostatnim momencie kiedy już się myślało że to koniec i dobro zatriumfuje...bleeh.

Ostatnia część faktycznie dość sztuczną krwia bryzgała ale nie da się jej odmówić wielu fajnych( lub niefajnych ;P) scen ( każdy fan Linkin Parku zapewne obejrzał ten film bo był ciekaw jak skończy ich ulubieniec Chester :D)
Niestety znów okazuje się że postyacie z innych części są w to wplątane i niestety ale zakończenie nie satysfakcjonuje bo o mało że znów dobro nie triumfuje oficjalnie a negatywny bohater wygrywa to na dodatek ostatnie sceny z tymi co go ujarzmili sugerują, że równie dobrze kolejny jigsaw powstać mógł ( jakby nie patrzeć oficjalnie nie złapano go ) i to nie koniec zabawy.

Film niezły ale zawodzi zakończenie po tylu częściach spodziewałem się wreszcie prawdziwego triumfu dobra nad złem.