NO wlasnie ile bedzie odcinkow 1 sezonu pily??? myslalem ze 6 a tu juz siodmy kreca...;/
po kiego grzyba komentujesz ten film skoro cie nieinteresuje jak ja uwazam Jamesa Bonda za gniota czy Gwiezdne wojny to po prostu nie ogladam proste
piła jest do dupy ;) krew flaki i rżniecie ...;| to ma mi sie podobac??? sorry ale ja jestem normalny;]
więc napisałem ze niektore mozgi sa ograniczone i ich mozliwosci pewnego pulapu nie przeskocza dlatego niepozostaje ci nic innego jak ogladanie kill bill matrix szklanej pulapki 4 sin city pulp fiction requiem dla snu piratow z karaibow miasteczka south park jestem legenda hannibala gotowe na wszystko dextera chlopaki nieplacza bekarty wojny 300 13 dzielnicy allo allo i itp badziewi pozdrawiam
haha widze ladnie przetrzepales moje ulubione :) te filmy i seriale maja w sobie to cos... a ta twoja durnowata pila zaczyna byc juz nudna zreszta ty tez:)
piła jest dobra , ale to już za dużo. Piła 6 to już za dużo. Według mnie na 3 części powinien być koniec
a czyli jak mi się piła podoba to jestesm nienormalny? jestem jak najbardziej normalny.wiec może zamiast szufladkowac ludzi zapodałbys argumenty.
dla mnie jesteś nienormalny, bo:
większość filmów które oglądasz są dla ciebie arcydziełem. może czas zmienić swój system oceniania? jaki jest sens zakładać tu konto? masz jakąś misję w tym co robisz, że obniżasz albo podwyższasz średnią filmom? wyjaśnisz mi swoje działanie? bo dla mnie jest ono nienormalne. to nie jest youtube.
Rzeczywiście, konstruktywność i racjonalizm Twoich "argumentów" znacznie przewyższa średni intelekt w żłobku, niestety nie równa się nawet ze średnio inteligentną wypowiedzią przedszkolaka.
Po raz kolejny widzę dowód na to, że jednak fani "Piły", pomimo tego, że niejednokrotnie nazwani "przyszłymi psychopatami i zboczeńcami", są bardziej dojrzali w swoich wypowiedziach i potrafią w nich zawrzeć argumenty, które w racjonalny i jasny sposób popierają ich poglądy na temat owego filmu.
Wiecie jaki jest najlepszy lek na tak zdziecinniałych anty fanów? Ignor trolla i tyle.
Pozdrawiam wszystkich dojrzałych fanów, jak i również anty fanów "Piły"!