PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533274}

Piła 3D

Saw 3D
2010
5,8 42 tys. ocen
5,8 10 1 42073
4,4 19 krytyków
Piła 3D
powrót do forum filmu Piła 3D

ile odcinkow

użytkownik usunięty

NO wlasnie ile bedzie odcinkow 1 sezonu pily??? myslalem ze 6 a tu juz siodmy kreca...;/

ocenił(a) film na 3

1 sezon pewnie coś około 20 odcinków ;)

joemaster

Za niedługo wymordują wszystkich na ziemi.

ocenił(a) film na 10

po kiego grzyba komentujesz ten film skoro cie nieinteresuje jak ja uwazam Jamesa Bonda za gniota czy Gwiezdne wojny to po prostu nie ogladam proste

użytkownik usunięty
arek2010

piła jest do dupy ;) krew flaki i rżniecie ...;| to ma mi sie podobac??? sorry ale ja jestem normalny;]

ocenił(a) film na 10

więc napisałem ze niektore mozgi sa ograniczone i ich mozliwosci pewnego pulapu nie przeskocza dlatego niepozostaje ci nic innego jak ogladanie kill bill matrix szklanej pulapki 4 sin city pulp fiction requiem dla snu piratow z karaibow miasteczka south park jestem legenda hannibala gotowe na wszystko dextera chlopaki nieplacza bekarty wojny 300 13 dzielnicy allo allo i itp badziewi pozdrawiam

użytkownik usunięty
arek2010

haha widze ladnie przetrzepales moje ulubione :) te filmy i seriale maja w sobie to cos... a ta twoja durnowata pila zaczyna byc juz nudna zreszta ty tez:)

piła jest dobra , ale to już za dużo. Piła 6 to już za dużo. Według mnie na 3 części powinien być koniec

feliks36

a czyli jak mi się piła podoba to jestesm nienormalny? jestem jak najbardziej normalny.wiec może zamiast szufladkowac ludzi zapodałbys argumenty.

ocenił(a) film na 3
michalzawiski

dla mnie jesteś nienormalny, bo:
większość filmów które oglądasz są dla ciebie arcydziełem. może czas zmienić swój system oceniania? jaki jest sens zakładać tu konto? masz jakąś misję w tym co robisz, że obniżasz albo podwyższasz średnią filmom? wyjaśnisz mi swoje działanie? bo dla mnie jest ono nienormalne. to nie jest youtube.

Rzeczywiście, konstruktywność i racjonalizm Twoich "argumentów" znacznie przewyższa średni intelekt w żłobku, niestety nie równa się nawet ze średnio inteligentną wypowiedzią przedszkolaka.
Po raz kolejny widzę dowód na to, że jednak fani "Piły", pomimo tego, że niejednokrotnie nazwani "przyszłymi psychopatami i zboczeńcami", są bardziej dojrzali w swoich wypowiedziach i potrafią w nich zawrzeć argumenty, które w racjonalny i jasny sposób popierają ich poglądy na temat owego filmu.

Wiecie jaki jest najlepszy lek na tak zdziecinniałych anty fanów? Ignor trolla i tyle.

Pozdrawiam wszystkich dojrzałych fanów, jak i również anty fanów "Piły"!

ocenił(a) film na 6

W zamierzeniu ma być 8 części. Uważam że Piła jest dobra, ale wg mnie
powinni to zmieścić w 6, góra 7 częściach. 8 to bedzie za dużo.