przecież scenariusz już można przewidzieć jaki będzie ;x co za dużo to nie zdrowo.. pierwsze 3 części fajne, reszta naciągnę historyjki by tylko zysk przyszedł.
Racja ludzie! Oglądajcie to dalej, kupujcie bilety, kupujcie DVD, a nigdy nie uwolnimy się od tego gówna. Dopóki jest z tego kasa to filmowcy nadal będą nas zadręczać tą nędzną serią. Mądrze robicie płacąc za to, tylko pogratulować!
Dokładnie, też jestem tego ciekawy.
Jak mi się jakiś film nie podoba to nie pier**ole o tym w każdym wątku.
Dlaczego oglądam? Ano bo to horror (mimo tego, że Ty twierdzisz, że to thriller, ja jednak opowiem się po stronie większości i uważam, że to horror), a ja oglądam każdy horror, jaki wpadnie mi w ręcę. Muszę, bo to obsesja
Why not? :)
Skoro ktoś filmu nie lubi i wchodzi na forum danego filmu żeby kogoś obrazić, to jest wielce prawdopodobne, że ktoś odpisze. Więc taka osoba powinna się z tym liczyć. Proste i logiczne.
Ja nie wchodze na forum Klanu, Mody na sukces, Hanny Montany i nie pieprze jaki to poziom trzyma i jaki poziom wykazują oglądający.
Może to jest masochizm, ale chyb kacper nie zna pojęcia obsesji, uzależnienia. Palenie papierosów też jest masochizmem, a jednak ludzie palą.
Truć się papierosami, narkotykami, czy alkoholem - jakie to mądre. Człowieku, większość ludzi ma jakieś nałogi, Ty pewnie tez bo nie wierzę w cuda. Acha, ja za Piłę nie płacę - każdą część mam za frajer.
Akurat. Może nic z tych rzeczy Cię nie uzależniło, ale coś na pewno. A jeśli Ty od niczego się nie uzależniłeś to ja jestem zakonnicą. Cóż, w świecie wirtualnym każdy może być tym kim chce. A określanie nałogów mianem głupoty jest trochę nie na miejscu, bo obrażasz ludzi, którzy znajdują się w jego szponach.
Akurat tak. Alkohol wypłukuje minerały z organizmu i odwadnia. A są tacy, którzy ćwiczą, bo chcą dobrze wyglądać... Jedno wyklucza drugie.
A co powiesz o braku silnej woli żeby z czymś skończyć? Są niby jakieś "wynalazki" - wspomagacze silnej woli, ale o skuteczności nie mogę się wypowiedzieć bo nie mam kontaktu z używkami.
Motywacja to coś co daje siłę, a nie da się tego zmierzyć :)
Apropo zakonnicy. Obejrzyj sobie "Siostry Magdalenki".
http://www.filmweb.pl/Siostry.Magdalenki
Wielki chojrak, bo ma silną wolę. Niektórzy ludzie po prostu jej nie mają, a Ty im ubliżasz.
A co mnie to obchodzi, nie jestem Matką Teresą. Życie nie jest łatwe, nie zawsze jest kolorowo. I też coś o tym wiem.
Bynajmniej. Ale dziś większość ma innych w d... bo liczy się tylko "ja". Niestety taki jest XXI wiek.
Nie jestem chamem. I musiałaś mnie źle zrozumieć. Nie ważne już.
Jeżeli ćwiczysz i zarzekasz się, że nie miałeś, nie masz i nie będziesz miał żadnej styczności z prochami np. w postaci białego prochu odżywkowego to wyjdź stąd, bo nikt ci nie uwierzy, a na pewno nie ja. Każda osoba, czy to pijak by mieć pi...ę w bani, śmiałość do życia, ludzi i dobrze się czuć w takim stanie, czy ten co nawala na siłowni, by podobać się dziewczynkom i być dla siebie narcyzem... każdy ma cel, któremu dopomaga nie tylko pobudkami motywacyjyjnymi o których pisałeś, ale i szeroko rozumianymi używkami. To nie wola, to uzależnienie o którym Buffy dobrze pisze. Jesteś pie....ym nałogowcem, pogódź się z tym.
Nie. Zrobię ci na złość i nie wyjdę.
Wpier***ją to koksy co mają karki XXL.
A mnie Ryszardzie nigdy na to nie natchnęło, a bliżej mi do 30-stki niż 20-stki.
Pozdrawiam
Aha, mam dla ciebie drogi kolego jeszcze piosenkę
http://www.emuzyka.pl/piosenki/Lzy,Narcyz,118.html