PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533274}

Piła 3D

Saw 3D
2010
5,8 42 tys. ocen
5,8 10 1 42097
4,4 19 krytyków
Piła 3D
powrót do forum filmu Piła 3D

ile tego jescze wyjdzie? moim zdaniem Pila I i II byla super i na tym powinno sie skonczyc! reszta czesci to jakas pomylka!

ocenił(a) film na 10
prodakszyn

pomylka?pomylka to moze byla jak cie twoj ojciec splodzil

ocenił(a) film na 7
prodakszyn

Zastanawiam się ile jeszcze będzie pytań w stylu: "ile tego jeszcze wyjdzie?" :) Z tego co się orientuje ta część będzie ostatnią, chyba że odniosą jakiś wielki sukces kasowy.

ocenił(a) film na 5
rotmistrz1984

nawet jak odniosa to jak bedzie brzmialo 8 czesc to beda ja reklamowac "To juz napewno koniec" " w tej czesci wyjasnimy wiecej niz w tamtej co mial byc koniec" ?moim zdaniem juz to skoncza nawet jak odniosa oszalamiajacy sukces jestem fanem ale im dalej sie to ciagnie tym trudniej doczekac sie koncowego efektu pozyjemy zobaczymy jak ta czesc zaskoczy nas swoja swietna koncowka a moze Jigsawem jest sam Dr gordon ale by wam klapaczka opadla i mi:D:D:D:D:D

ocenił(a) film na 6
maglownik

dokładnie to samo pomyślałem Jigsaw to doktor Gordon ;D

ocenił(a) film na 8
prodakszyn

To Ty jesteś pomyłką wiesz? Po pierwsze to egoista z Ciebie rasowy-a nie pomyślałeś, że może mnóstwo ludzi uwielbia Piłę i chce kolejnych części? A jak Tobie się coś nie podoba to nie oglądaj i nie marudź deklu. Poza tym na poparcie moich słów:

Piła I - budżet: 1 mln, zarobił: 103 mln
Piła II - budżet: 4 mln, zarobił: 153 mln
Piła III - budżet: 10 mln, zarobił: 164 mln
Piła IV - budżet: 10 mln, zarobił: 139 mln
Piła V - budżet: 11 mln, zarobił: 114 mln
Piła VI - budżet: 11 mln, zarobił: 64 mln

masz jeszcze jakieś głupie pytania?

użytkownik usunięty
uwieziona

No cóż, nie dziwię się że tyle zarobił. W końcu większość ludzi lubi "piłę" a nie ma się co czarować, nasze społeczeństwo jest jakie jest.

co masz do naszego społeczeństwa?? To wynik ogólny, więc proszę pomyśl nim napiszesz Oo

użytkownik usunięty
vasil_zajcev

A to że jeśli chodzi o filmy większość społeczeństwa jest ze tak powiem bezgustna. Uwierz mi że ludzie oglądają dalsze części nie dlatego że im się ten film podoba tylko dlatego że chcą popatrzeć sobie na krwawą rzeźnię.

oj coś czuję że fani Piły nie zostawią na Tobie suchej nitki mariuszuw9 ;-)
Ja się ciągle zbieram do obejrzenia serii, obawiam się właśnie tej rzeźni, jestem doś podatna na obrzydliwości, jednak intryguje mnie, że mimo tego mnóstwogłosów się słyszy o świetnej fabule. szkoda że okraszonej własnie takimi paskudnymi flakami.

użytkownik usunięty

Bredzisz człowieku. Jakbym chciał pooglądać coś krwawego to bym sięgnął m.in. do filmów kanibalistycznych z lat 70/80, czy nawet filmów gore z klasy B/C z tamtego okresu. Dziś to nie robi może i wrażenia, ale miało swój niesamowity klimat.
Jeśli chodzi o Piłę, to obok jedynki, dopiero jakby "druga" jej saga mnie bardziej przekonała (4,5,6) - głównie ze względu na wątek dotyczący postaci Hoffmana.

Generalnie dużo osób krytykuję ten film gdyż wcześniej słyszała, iż jest krwawa (wg mnie wcale nie aż tak jak to niektórzy piszą), przy czym obejrzą byle jaką część, nie wiedząc przez to za bardzo o co chodzi. Mnóstwo chociażby przykładów jest na tym forum, wystarczy poszperać w archiwum.

ale to idzie w dwie strony, Ci co marudza,że tylko krew potem przekazują innym, co przetwarzając te głupoty. :)

ocenił(a) film na 3
uwieziona

skad ty wytrzasnelas te dane o zarobkach? Na FilmWebie sa inne dane, o duzo nizszych zarobkach jak np. Pila III gdzie u ciebie zarobila 164mln a ty pisza ze ledwie ponad100mln. Jesli nie wiesz to nie pisz.
Co do serii kiedys czytalem, gdy nakrecili Pile III, to ze juz maja zakonczyc na tej czesci bo producentow zaniepokoil slaby zarobek, liczyli na duzo wiecej. wiec ja jestem pesymista i raczej na VII czesci to ,,cos,, sie nie zakonczy.

raph1410

Poczytaj trochę to dowiesz się czemu są inne kwoty. Polecam IMDB.

ocenił(a) film na 8
uwieziona

Moja ulubiona część zarobiła najwięcej :) to dobrze
mam nadzieję, że zakończenie całej serii będzie mocne

uwieziona

uwięziona, a co to za kopiowanie moich postów ?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem