nie wiem dlaczego ale odczulam dziwne wrazenie ze dwojka konczy sie tak, jak zaczyna sie jedynka.. czyli faceta przykuwaja kajdankami do rury.. nie mam pierwszej czesci i nie moge sprawdzic dokladnie ale to akurat zwrocilo moja uwage :) moge sie oczywiscie mylic, ale czy ktos nie ma takiego samego odczucia ?
nie nie w 1czescci było 2 kolesi przykutych do rury a w 2 w tej samej piwnicy zostaó tylko jeden koles i on nie był do niczego przykuty:P
no mozliwe ze zmylil mnie fakt, ze detektywa zamyka ta dziewczyna w lazience jakies.. w podobnej, jak zaczynala sie pierwsza czesc :) pokrecone to wszystko ale o to przeciez chodzi :D
Zobacz sobie 1 Część naprawde warto:) tak ona zamkneła policjanta w tej samej piwnicy co sie zaczynała 1 czesc tylko ze w 1 2 osoby są przykute do rury a 2 kończy sie ze lezy tam tylko policjant:)
I to bardzo dobre wrazenie 2 czesc filmu konczy sie w tym samym miejscu (w lazience), gdzie toczyla sie akcja 1 czesci. I to byl kolejny element majacy nas zaskoczyc. Pokazuja, jak to wszystko bylo ze soba powiazane :)
spoko:) a 3 czesc pewnie tez zacznie sie z tym policjantem w tej piwnicy:P bo Amanda mówi ze jest jej pierwszym pacjentem:P wiec nawiazanie dalej bedzie pociagniete:P
czy ja wiem...sam nie wiem czy chcialbym 3 czesc...wiadomo jak to bywa z kontynuacjami....im dalsze tym sie zjebane zaczynaja robic :/