PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=164171}

Piła II

Saw II
2005
6,4 106 tys. ocen
6,4 10 1 105691
5,2 32 krytyków
Piła II
powrót do forum filmu Piła II

nie wiem dlaczego ale odczulam dziwne wrazenie ze dwojka konczy sie tak, jak zaczyna sie jedynka.. czyli faceta przykuwaja kajdankami do rury.. nie mam pierwszej czesci i nie moge sprawdzic dokladnie ale to akurat zwrocilo moja uwage :) moge sie oczywiscie mylic, ale czy ktos nie ma takiego samego odczucia ?

ocenił(a) film na 8
Malina_

nie nie w 1czescci było 2 kolesi przykutych do rury a w 2 w tej samej piwnicy zostaó tylko jeden koles i on nie był do niczego przykuty:P

grucha85

no mozliwe ze zmylil mnie fakt, ze detektywa zamyka ta dziewczyna w lazience jakies.. w podobnej, jak zaczynala sie pierwsza czesc :) pokrecone to wszystko ale o to przeciez chodzi :D

ocenił(a) film na 8
Malina_

Zobacz sobie 1 Część naprawde warto:) tak ona zamkneła policjanta w tej samej piwnicy co sie zaczynała 1 czesc tylko ze w 1 2 osoby są przykute do rury a 2 kończy sie ze lezy tam tylko policjant:)

ocenił(a) film na 6
Malina_

I to bardzo dobre wrazenie 2 czesc filmu konczy sie w tym samym miejscu (w lazience), gdzie toczyla sie akcja 1 czesci. I to byl kolejny element majacy nas zaskoczyc. Pokazuja, jak to wszystko bylo ze soba powiazane :)

Valkiria_VF

ogladalam 1 :) i wiedzialam, ze cos tu sie łączy :D

ocenił(a) film na 8
Malina_

spoko:) a 3 czesc pewnie tez zacznie sie z tym policjantem w tej piwnicy:P bo Amanda mówi ze jest jej pierwszym pacjentem:P wiec nawiazanie dalej bedzie pociagniete:P

ocenił(a) film na 8
grucha85

jak dla mnie to by było zbyt oczywiste. Autorzy i tak nas zaskoczą :)

ocenił(a) film na 8
MlodY

czy ja wiem...sam nie wiem czy chcialbym 3 czesc...wiadomo jak to bywa z kontynuacjami....im dalsze tym sie zjebane zaczynaja robic :/

ocenił(a) film na 8
MlodY

No ale w tym wypadku nie ma wyjscia bo co bedzie z Erickiem?? musi sie zaczać od piwnicy bo tak na forumbedzie 5 tysiecy pytań a Co się stało z Erickiem(lol) (tak jak wszyscy pytają o Gordona)