proszę was o spoilerka. Tuż po tym jak xawier odcina sobie kawał skóry (blee). Zacieło się i ani rusz dalej... może dlatego że mam dziadowski komp. Pozdro dla sceptyków i entuzjastów :)
ehhh dużo by opowiadac bo jest zawiklane troche musisz sama obejzec:P idz do Kina jeszcze jest w kinie:P
Grucha mieszkam w zapyziałej wiosce i jedyne kino jest remontowane (na harreg do warszawy jechałam:) nie trzymaj mnie w niepewności bądż człowiekiem.
No ok wiec po tym jak Xavier odciał sobie skóre z karku chciał zabic Amande i synka który niby zmarł ale ten synek wyskoczył i podciał Xavierowi grdło piłą i tak sie urwała scena. wtedy ten policjant wpada do tej samej piwnicy a tam ciemno i nikogo nie ma ani Amandy ani synka i wyskakuje cos z wanny i wbija mu strzykawke i on usypia albo mdleje nie wiem:Pno a w tym samym czasie w mieszkaniu Jigsawa gdzie była ta policjantka tylko mijaja te 2 godziny i nagle otwiera sie sam sejw z tym Synem policjanta w środku z doprowadzonym tlenem:) czyli chodzi o to ze to wszystko nie działo sie w tym samym momencie ta cala akcja w tym domu była duzo wczesniej i jakby policjant trzymał sie zasad Jigsawa to by zobaczył syna całego i zdrowego bo czaisz o co chodzi??? Ten synek cały czas by w tym sejfie a cała akcja w tym domu tocxzyła sie duzo wczesniej ale policjant nie wytrzymał i złamał zasady i poszedł do domu i kończy sie tak że:D policjant budzi sie w tej piwnicy a obok niego magnetofonik włacza go i odziwo nie odzywa sie Jigsaw tylko Amanda:D i zaczyna skleja Ć fakty że Jigsaw ja wziął pod swoje skrzydła i znalazła w nim swojego ojca i to ona planowała z nim ta całą gre i dała sie zamknać w tym domu z resztą osób, była podstawiona poprostu odpoczątku przez Jigsawa i do tego mówi ze po śmierci Jig sawa to ona będzie kontynuowała jego gry i on jest jej pierwszym pacjentem po czym wchodzi do tego ppomieszczenia krzyczy Game Over i zamyka policjanta w tej piwnicy. No końcu jest pokazany niby chyba nie wiem ale Martwy Jigsaw w tym samochodzie:) i To cały finisdz ze Syn jego był cały czas w sejfie z doprowadzonym tlenem, ta akcja w domu odbywała sie duzo duzo wczesniej oni ogladali w kamerach ale nie na zywo to wszystko a Amanda była podstawiona przez Jigsawa i przejmuje po nim pałeczke:D koniec:P
Zapomniałas dodać, że brygada która znalazła sygnał wyruszyła do budynku i tam znalazła sprzęt z którego leciała cała akcja w domu. Wtedy się skapli, że to nie było na żywo. W tym samym czasie Jigsaw pojechał z detektywem do prawdziwego domu, w którym była Amanda z chłopcem, którego tak naprawde już tam nie było. A reszte juz wiesz.
Pozdrawiam
Hehe ale skoro widziała akcje z Xavierem to wiedziała o tej brygadzie w domu:P bo to było scene przed Xavierem jak sie nie myle:P własnie nie pisalem tego bo myslalem ze juz widziała jak brygada wpada do domu:) ale jak nei widziala to jej wytłumaczyles i luz:)