Slyszalem ze Liongates Films planuje Saw 3,4,5. Ludzie, do czego to doszlo ! Litosci, nie dosc ze kalecza sprawe krecac dwujke to jeszcze robia z tego niezaleznego, swietnego horroru jaks telenowele typu Nightmare on Elm Street. Bojmy sie, w dzisiejszych czasach nie powstaje juz zaden horror niezalezny. Na ekranach ciagle remake'i i kontynuacje: Amityville, The Ring, The Texas chainsaw massacre.Albo te wszystkie Freddi 8 i Jason 11. Bez komentarza. Co o tym myslicie?
Z kąd wiesz że ma powstać kolejan juz po drugiej część piły???? JA nic takiego niesłyszałem
Ludzie litości! Dwójka bo Dwoje. Co jak co ale to jest podstawa :)
dobra nie ważne ...
Moim zdaniem 3 części Saw jeszcze ujdą, następne to już bedzie pewno mega naciąganie, przeciąganie i dociąganie, pic na wode fotomontaż. No ale zobaczymy jak to będzie, w każdym razie obejrze wszystkie czesci bo film bardzo mi się podoba :)
http://horror.com.pl/news/index.php?function=show_all&no=528 [horror.com.pl/news/inde ...]
link do wiadomości o tym że ma powstać 4 i 5
No ciekawe, ale napisali że oni wykupili tylko stronki, żeby w razie awari nikt tego niezrobił. Myślę że oni nie planują zrobic 5 części filmu, ale gdyby się okazało że ludzie chętnie by to oejrzeli i można na tym zaribić to wtedy zrobią kolejne części
Dla mnie moze byc ta 3 4 5 czesc ;p Saw 1 byla naprawde fajowym filmem, ale najlepsze bylo zakonczenie, trzeba przyznac ze originalne. Nie wiem jak Saw 2 ale trailer byl ciekawy. Ogolnie seria mi sie podoba. Ale sadze ze reszta czesci moze nie miec takiego klimatu jak w Saw1. Tak jak w serii Krzyk.
Zgadzam sie ze zakończenie jedynki było znakomite i niespotykane w zadnych innych filmach. Saw II nie jest juz taka świetna jak jedynka bo jesteśmy juz w pewien sposob nastawieni ze końcowka bedzie rownie zaskakująca jak jedynka. Wiec o wiele bardziej podobała mi sie saw I. W pile 2 tez były bardzo pomysłowe i super spox gierki =P. Zgadzam sie z innymi ze 3, 4, 5 jest juz przesadą ale jak je nakręcą to i tak obejze ;]
pozdrawiam
Zgadzam sie ze zakończenie jedynki było znakomite i niespotykane w zadnych innych filmach. Saw II nie jest juz taka świetna jak jedynka bo jesteśmy juz w pewien sposob nastawieni ze końcowka bedzie rownie zaskakująca jak jedynka. Wiec o wiele bardziej podobała mi sie saw I. W pile 2 tez były bardzo pomysłowe i super spox gierki =P. Zgadzam sie z innymi ze 3, 4, 5 jest juz przesadą ale jak je nakręcą to i tak obejze ;]
pozdrawiam
I zapomniałem dodać ze bardzo mi przykro ze Pan "układanka" umarł ;/ to był geniusz, a teraz zastąpi go pewnie Amanda która spieprzy sprawe =P =D
Dla mnie moze byc ta 3 4 5 czesc ;p Saw 1 byla naprawde fajowym filmem, ale najlepsze bylo zakonczenie, trzeba przyznac ze originalne. Nie wiem jak Saw 2 ale trailer byl ciekawy. Ogolnie seria mi sie podoba. Ale sadze ze reszta czesci moze nie miec takiego klimatu jak w Saw1. Tak jak w serii Krzyk.
3 ujdzie...szczegolnie ze podobno ma byc to prequel, ale 5 i 4... zaniedlugo postanowia zrobic caly serial :/
No niestety to normalne ze jezeli jakis niezalezny film niskobudzetowy odniesie sukces komercyjny to zaraz amerykanie wezma sie za zrobienie kolejnych czesci. To samo jest np z rosyjska "Straza Nocna" ktora doczeka sie 2 i 3 czesci zrobionej przez amerykanow. Nie ma co sie bulwersowac - to jest biznes i kazdy chce zarobic. Jak komus sie nie podoba niech nie oglada.
p.s. co to jest "dwujka"?
Dwujka to taki ptak
Dwujkus Bykolus - łacińska nazwa
Ostatnio coraz częściej pojawia się w Polsce, założono nawet anty-fankluby tych ptaków, ale to nic nie daje ponieważ tak zwana Wielka Czerwona Armia Karłowatych Niedouków rozmnaża te ptaki, podobnie jak groźne bestie KARZDY (uwierz mi, gdy spotkasz się z ta bestią to jedyne co ci zostanie z ubrań to majtki... o ile nie były świerze), UWARZAM (małe, czerwone i bardzo miłe stworki... do czasu aż nie pokażesz im koloru niebieskiego, wtedy zmieniają się w wielkie stwory o posturze pań woźnych z polskich szkół) oraz groźne gady MUGŁ , które są groźniejsze nawet od różowych smoków RZADEN
a gdyby tak saw6 i saw7 jeszcze ?:P często kończy się na 2 częściach, troche rzadziej na 3, a jeszcze czaasem na 5. Seven ! to jest to :D
rowniez uwazam ze to jakies naciaganie po co robic z fajnego horroru jakis serial jakto niektorzy ujeli. Jeszcze 2 ujdzie ale 3,4,5,6 to juz przesada
Nie co za dużo to nie zdrowo. Jedynak i dwójka trzymaja poziom . niech zrobią trójke i będzie piękne zwięczenie trylogi. Ale jak będzie czwarta i piąta część to w moich oczach seria ta troche straci bo będzie robiona na kase. Mam wielka nadzieje że skończy sie na trzeciej części.
Serial niedługo z tego zrobią, film PIŁA był fajny, ale pewnie jak zwykle autorem przyjdzie chęć jak najprostszego wzbogacenia się i będzie znowu nabijacz kasy- co widać już po 2 części. (Jigsaw nie zginął- nie wiem skąd taki pomysł, nie pokazali, że umarł, a widziałem go jużw trailerze, który na filmweb jest dostępny)
To ten Jigsaw niepotrzebnie się przejąl tym rakiem skoro tak długo jeszcze bedzie żył;P
Piła 1 była super, 2 niezła, 3 bezsensu, więc moze niech sobie odpuszcza robienie kolejnych części, bo chyba raczej producentom to na dobre nie wyjdzie- takie jest moje skromne zdanie:P