Ten plakat jakoś mi nie pasuje do pozostałych części trylogii. To już bardziej ten : http://images23.fotosik.pl/102/61a8b2b6249cf5c7.png. Tradycyjnie białe tło i numer w różnej postaci. (W tym przypadku 5 palców jakby ktoś się nie zorientował).
na plakacie z maska widac ładkie rzymska piateczke na uchwycie maski przy uchu (V odwrocone o 90 stopni). Natomiast na czarnym plakacie ze skrzynia jakby sie przypatrzyl to w calosci zarysowana jest piatka arabska... no chyba ze to moja wyobraznia :P
Masz rację. Na masce zauważyłem dwie piątki, ale na skrzyni jakoś nie mogę dostrzec.
na skrzyni nie widać całej piątki ale jedynie fragment:) pozioma kreska 5 to górna krawędź, pionowa to boczna krawędź, a zaokrąglenie tworzy rozmazana głowa agenta strahma oraz jego ramię:) najlepiej popatrzcie z daleka albo nie na duży format zdjecia a na miniaturke:) pozdro^^
musisz patrzeć z daleka, nie wiem jak zrobić screena. Prawa rura, ucho, policzek i kawałek czoła Strahma tworzą taką piątkę. Chocicaż szczerze mówiąc nie doszukiwałbym się tu piątki jako cyfry. Do Piły IV był plakat z Brendą, tam nie było 4. W Pile III plakat z Jigsawem też żadnej cyfry nie ukazywał. W Pile II plakat z kukiełką, a do jedynki z Amandą. Myśle, że plakat pokazujący jakąś cyfrę jeszcze nie wyszedł. Skalpel i nozyczki do IV też wyszły późno.
Jak nie wyszło?? Przecież przy "Piła" była JEDNA noga, przy "Piła 2" DWA palce, przy "Piła 3" TRZY zęby, a przy "Piła 4" to tak jak napisałeś skalpel i nożyczki.
do Saw 4 był plakat przedstawiający głowe Jigsa na wadze , tam również można dojżec cyfre 4 ale arabską... a w Saw 5- plakat z kolesiem który ma maske przedstawijącą twarz Jiga.. dwa paski które podtrzymują maske tworzą rzymską V heh
No ale też były inne plakaty które cyfr nie miały. Myślę że plakat z liczbą do piątki jeszcze nie wyszedł
Mnie się wydaje, że plakat z liczbą do piątki to właśnie ten: http://i297.photobucket.com/albums/mm237/Vamp_Slayer13/Saw5.jpg
moim zdaniem ten plakat z rzymską 5 to fake:/ a co do plakatów z części wcześniejszych to w IV na plakacie z głową widać 4 arabskie ale nie tylko na tym plakacie bo na 1 który sie ukazał tym z narzędziami chirurgicznymi jak by sie przyjrzeć to też widać 4 arabskie^^
UXI JAKIM TY JESTES GLUPIM DZIECKIEM, WYPOWIADASZ SIE NA FORACH TYLKO NA TEMAT PILY. JUZ WIEM KIM JESTES, JESTES DEBILNYM SZCZENIAKIEM KTORY OGLADAL TYLKO 1 FILM