PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463661}

Piła V

Saw V
2008
6,1 59 tys. ocen
6,1 10 1 58997
4,5 13 krytyków
Piła V
powrót do forum filmu Piła V

Nie pasuje.

ocenił(a) film na 6

Ten plakat jakoś mi nie pasuje do pozostałych części trylogii. To już bardziej ten : http://images23.fotosik.pl/102/61a8b2b6249cf5c7.png. Tradycyjnie białe tło i numer w różnej postaci. (W tym przypadku 5 palców jakby ktoś się nie zorientował).

ocenił(a) film na 6
saruman22

Albo ten http://i297.photobucket.com/albums/mm237/Vamp_Slayer13/Saw5.jpg

ocenił(a) film na 4
saruman22

na plakacie z maska widac ładkie rzymska piateczke na uchwycie maski przy uchu (V odwrocone o 90 stopni). Natomiast na czarnym plakacie ze skrzynia jakby sie przypatrzyl to w calosci zarysowana jest piatka arabska... no chyba ze to moja wyobraznia :P

ocenił(a) film na 6
Makron

Masz rację. Na masce zauważyłem dwie piątki, ale na skrzyni jakoś nie mogę dostrzec.

ocenił(a) film na 4
saruman22

na skrzyni nie widać całej piątki ale jedynie fragment:) pozioma kreska 5 to górna krawędź, pionowa to boczna krawędź, a zaokrąglenie tworzy rozmazana głowa agenta strahma oraz jego ramię:) najlepiej popatrzcie z daleka albo nie na duży format zdjecia a na miniaturke:) pozdro^^

ocenił(a) film na 6
Jeordie_White

A no tak. Jest piątka ale nie rzymska.

ocenił(a) film na 10
saruman22

Rzymska tez da sie zauwazyc. Prawa rura i glowa Strahma tworza V

ocenił(a) film na 4
tom320000

nie widze:/ możesz dać jakiegoś screena?

ocenił(a) film na 10
Jeordie_White

musisz patrzeć z daleka, nie wiem jak zrobić screena. Prawa rura, ucho, policzek i kawałek czoła Strahma tworzą taką piątkę. Chocicaż szczerze mówiąc nie doszukiwałbym się tu piątki jako cyfry. Do Piły IV był plakat z Brendą, tam nie było 4. W Pile III plakat z Jigsawem też żadnej cyfry nie ukazywał. W Pile II plakat z kukiełką, a do jedynki z Amandą. Myśle, że plakat pokazujący jakąś cyfrę jeszcze nie wyszedł. Skalpel i nozyczki do IV też wyszły późno.

ocenił(a) film na 6
tom320000

Jak nie wyszło?? Przecież przy "Piła" była JEDNA noga, przy "Piła 2" DWA palce, przy "Piła 3" TRZY zęby, a przy "Piła 4" to tak jak napisałeś skalpel i nożyczki.

ocenił(a) film na 10
saruman22

do Saw 4 był plakat przedstawiający głowe Jigsa na wadze , tam również można dojżec cyfre 4 ale arabską... a w Saw 5- plakat z kolesiem który ma maske przedstawijącą twarz Jiga.. dwa paski które podtrzymują maske tworzą rzymską V heh

ocenił(a) film na 10
saruman22

No ale też były inne plakaty które cyfr nie miały. Myślę że plakat z liczbą do piątki jeszcze nie wyszedł

ocenił(a) film na 6
tom320000

Mnie się wydaje, że plakat z liczbą do piątki to właśnie ten: http://i297.photobucket.com/albums/mm237/Vamp_Slayer13/Saw5.jpg

ocenił(a) film na 4
saruman22

moim zdaniem ten plakat z rzymską 5 to fake:/ a co do plakatów z części wcześniejszych to w IV na plakacie z głową widać 4 arabskie ale nie tylko na tym plakacie bo na 1 który sie ukazał tym z narzędziami chirurgicznymi jak by sie przyjrzeć to też widać 4 arabskie^^

ocenił(a) film na 10
saruman22

to fake..............

ocenił(a) film na 10
uxi88

UXI JAKIM TY JESTES GLUPIM DZIECKIEM, WYPOWIADASZ SIE NA FORACH TYLKO NA TEMAT PILY. JUZ WIEM KIM JESTES, JESTES DEBILNYM SZCZENIAKIEM KTORY OGLADAL TYLKO 1 FILM

ocenił(a) film na 10
darek_mirek

wypowiadam sie tylko na temat piły bo tylko tu znajde takich downów jak ty, którzy mysla, że piła to horror...bo tak im napisali na filmwebie...