Dawno już nie widziałem, nie mówię filmu, ale właściwie czegokolwiek tak obrzydliwego:/. Piła to sadystyczny, okrutny, ociekający krwią serial, któego nie da się oglądać.No bo co może się podobać w tym jak grubas tasakiem obcina sobie brzuch, a w odpowiedzi na to(aby nie przegrać w psychopatyczną grę kozła) w akcie desperacji, młoda kobieta tym samym narzędziem, obcina sobie rękę. Jaki może wypływać morał...? Dawaj ludziom ubezpieczenia, bo jak nie to będziesz musiał zabić wile bliskich Ci osób, a potem twoje ciało zostanie zmasakrowane przez wielką dechę z gigantycznymi kolcami, a na dodatek zostaniesz potraktowany substancją żrącą. Chyba, że inny: nie pal ani nie korzystaj z innych używek, bo inaczej w śruby wykręcą Ci dziury w skroniach...No ludzie-paranoja.
"Seryjny morderca - wziąłem z tej definicji tekst do mojej poprzedniej odpowiedzi. Chyba motasz się w ilości swoich postów. Zresztą są sprzeczne, co poniektóre ze sobą." nie nie ja sie nigdzie nie gubie."Mordercą jak widzisz nie jest ten kto konkretnie wsadzi komuś nóż w serce, tylko ten, kto swoim zachowaniem świadomie przyczynił się do czyjejś śmierci." czyli ten, kto wsadził nóż w serce. "Co do arachnofobii - nie bardzo chce mi się wierzyć, że widziałeś takie coś na discovery, bo ja czytałem trochę o tym ze źródeł naukowych. Poza tym na discovery to ja widziałem już sporo bzdur. To jest rozrywkowa telewizja, pseudonaukowa."może czytałę o samych fobiach, a nie o leczeniu, a co discovery to nie do końca tak jest, ale sa jescze inne stacje np. national geographic, więc nie byłbym tego taki pewien na twoim miejscu.
1. "czyli ten, kto wsadził nóż w serce"
2. "ale sa jescze inne stacje np. national geographic, więc nie byłbym tego taki pewien na twoim miejscu. "
Prawdziwa siła argumentu. Szczególnie w pierwszym przypadku. Totalnie nie rozumiesz tej definicji.
Mówisz, a nie wiesz. Modlitwa skierowana do świętych jest modlitwą, w której prosisz by święty wstawił się w twojej sprawie u Boga. Nie prosisz go by ci pomógł bez pomocy Boga. Nie mów o czymś o czym nie specjalnie dużo wiesz :)
Pomysł był plusem pierwszej części. Podobnie jak dość zaskakująca końcówka. Natomiast w pozostałych częściach końcówka nie robi wrażenia, nie mówiąc o fabule, która jest tylko kontekstem rzeźni.
APEL! APEL! APEL! BŁAGAM, PRZESTAŃCIE KONTYNUOWAĆ TEN TEMAT! TO NIE MA NAJMNIEJSZEGO SENSU! ZOSTAŁ JUŻ DAWNO WYCZERPANY, A TERAZ TO JEST JEDYNIE KŁÓTNIA Z MICHAŁEM, KTÓREGO ZA NIC NA ŚWICIE NIE DA SIĘ PRZEKONAĆ, a proszę, ponieważ zacząłem ten wątek i mam prawo żądać, aby teraz poprzestać ^^
Tu nie chodzi o przekonywanie, bo ja sie przekonac nie dam , co nie znaczy, ze nie jestem nie do rozwalenia, tylko ze jeszcze nikt na tym forum tego nie zrobił podając cała serie konkretnych argumentów tego
gówno mnie obchodzi to co o mnie myslisz,będę chodził tak jak chce, zreszta to nie jest forum o moim wyglądzie, więc albo gadacie na temat, albo sie wogóle nie odzywajcie.
Supernatural już wypowiedziałeś się 3932832823892389 razy na ten sam temat,
i widać że ci dysk się przepalił bo cały czas powtarzasz to samo ;]
Trochę się z tobą zgadzam. Nie jestem fanką tego filmu, wręcz nie przepadam za nim. Obejrzałam tylko jedną część - V - za namową przyjaciółki. Film rzeczywiście jest obrzydliwy , sadystyczny , okrutny, ale da się go ogladać. Niektórym podoba się jak grubas tasakiem obcina sobie brzuch, a w odpowiedzi na to(aby nie przegrać w psychopatyczną grę kozła) w akcie desperacji, młoda kobieta tym samym narzędziem, obcina sobie rękę. I Piła to napewno nie serial. Cóż z tego, że ma wiele części? Film nawet z 20 częściami filmem pozostanie. :)
" jak grubas tasakiem obcina sobie brzuch" no więc to było w VI, a nie w V. no, ale może by tak więcej argumentów, a nie tylko o okrucieństwie, aha i polecam obejrzeć wszyskie częsci po koleji, jako że się ze sobą wiążą.
Chcecie zobaczyć zdjęcie Supernaturala, innych prowokatorów i antyfanów???
Proszę bardzo - http://demotywatory.pl/234683/Dajesz-sie-
sprowokowac#comments
Na pierwszy rzut oka to jest bardzo śmieszne, ale po chwili zdajesz sobie
sprawę że prawdziwe... Żenada...
w mojej skromnej opinii pan JSaw, jest towarzyskim doktorem, zwalczającym problemy z nałogami i złym trybem życia, szkodliwym dla jednostki i ogółu, pan JSaw pokazuje jak, za pomocą zabawek godnych McGyvera, oduczyć ludzi złych nawyków, czy ktoś by się zachowywał jak Pan od Polisy gdyby przeszedł to co on ( I przeżył ), nie! dlaczego ? nie, nie dlatego że by się bał pana JSawa, dlatego że to niemoralne, a ten człowiek byłby dobry i sprawiedliwy : ) tak w serduszku odmieniony :) i tak nie przeczytałem waszych postów wszystkich, w pewnym momencie były już nudne xD