PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=632560}
6,8 79 tys. ocen
6,8 10 1 79120
5,7 21 krytyków
Pitch Perfect
powrót do forum filmu Pitch Perfect

ok, moze fabula juz gdzies podobna byla i moze jest nieco przewidywalny (chociaz trudno mi sobie wyobrazic zeby nie byl, bo co tu mozna nowego wymyslic? no pytam sie), ale i tak jest rewelacyjny

oczywiscie jest to ocena w kategorii czysto rozrywkowej, jesli ktos kazdy film porownuje do ojca chrzestnego to niech zignoruje moj komentarz

ocenił(a) film na 9
uncut

moze tylko dodam ze wcale nie jestem jakims wielkim milosnikiem acapella, jak dotad podobalo mi sie tylko jedno wykonanie pare lat temu i od tamtej pory nie mialem nawet stycznosci :)
http://www.youtube.com/watch?v=M8PAuvxCZuM

uncut

A gdzie oglądałaś/ eś? w internecie>? proszę o odp. :))

ocenił(a) film na 9
_Wiktoria__filmweb

bylem w kinie na specjalnym przedpremierowym pokazie dla vipow ;)

uncut

aha. dzięki. :))) no to już sobie obejrzałam.. niby znalazłam jakąś stronkę, ale strasznie sie buforuje. ;/

ocenił(a) film na 9
_Wiktoria__filmweb

uuuu odradzam buforowanie, na takich stronkach pewnie filmy sa bardzo mocno skompresowane zeby w miare szybko sie ladowaly, a to oznacza slaba jakosc zarowno obrazu jak i dzwieku, co w przypadku filmu muzycznego, gdzie wrazenia dla ucha sa dosyc istotne jest niewybaczalnym bledem

uncut

wiem, właśnie. po 5 minutach wyłączyłam. Film wyglądał jakby pokazywali same sceny (tak posklejane jedynie w jakiś pokaz), a nie tak normalnie. ;( okropnie.

_Wiktoria__filmweb

Zawiń do zatoki.

użytkownik usunięty
stev1989

Zatoka od kilku godzin przeludniona.

Bez obaw, znajdziesz w innych sklepach sieci "torrent".

ocenił(a) film na 8
uncut

naprawde bardzo mile mnie zaskoczyl, naprawde bardzo dobry, wprowadza w dobry nastroj :) kto nie ogladal niech zaluje :)

uncut

Zgadzam sie z Wami, film jest (w mojej opinii) rewelacyjny. Widzialam go juz z 20 razy...swietne kompozycje i wykonanie. Zawsze to cos swiezego i nowego w porownianu do filmow o tancu (ktore tez bardzo lubie jakby nie mowic:) Ale najwieksza zaleta tego filmu jest to ze zachecil mnie do zobaczenia "The Breakfast Club" z 1985, ktorego niegy nie widzialam...Film jest zajedwabisty!!!! Wiec dostalam dwa filmy ktore spinam jedna miloscia:):)) Pozdrówki i Wesolych Swiat;);) ho ho ho

ocenił(a) film na 7
uncut

i ja przylaczam sie do opinii, ze film warty jest swieczki. Luzne, relaksujace kino z fajna muza a i posmiac sie jest z czego.

uncut

Zgadzam się, rewelacyjny film! Świetna muzyka przede wszystkim, no i humor (chociaż sceny z rzygami mogli sobie odpuścić:). Nawiązanie do Breakfast Club też fajne, szkoda tylko, że już drugi film z nawiązaniem tego typu jaki zdarzyło mi się oglądać, khm, khm. Mam nadzieję, że to nie jakaś nowa zasada? Ale i tak film polecam:)

ocenił(a) film na 8
uncut

Potwierdzam, film mega spoko. Osobiście z uwagi na fakt, że jestem muzykiem bardzo doceniam aranżacje kawałków i miksy głównej bohaterki. Na prawdę nie żałuje, że oglądałem.

uncut

Film rewelacja :) główna bohaterka super ( po pierwszej scenie nie dostrzegłem jej piękna:) Klub Winowajców z 1985 roku również planuje obejrzeć i to dzięki Pitch Perfect :) ale główny powód dla którego tutaj zabrałem głos to muzyka ::) Soundtrack - Pitch Perfect już mam ale interesują mnie konkretne dwa utwory tj. tytuły 1: to kiedy Becky przychodzi do studia, radia i rozmawia z Luc'iem. a druga to scena zaczynająca się w 18 minucie filmu, kiedy leży na trawce i słucha muzyki, to jets chyba Titanium- Davida Guetty ale interesuje mnie ten konkretny remix, mix czy jak to zwał :) jest ktoś na tyle obcykany kto zna te utwory ?? próbowałem go znaleźć przez Track ID w telefonie SE ale to nie mój telefon i coś nie szło, w poprzednim moim zawsze znajdywało ;( proszę o pomoc ;)

ocenił(a) film na 9
maniek180

podejrzewam ze te utwory - czy tez raczej fragmenty utworow - zostaly zmixowane specjalnie na potrzeby filmu, i jesli nie ma ich na soundtracku to moze ich nigdzie nie byc ... ale mozna poszukac czegos w rodzaju 'pitch perfect remix' na youtubie

uncut

dzięki za odpowiedź ;) strasznie mi się oba wkręciły :P

uncut

dzięki jeszcze raz, Titanium już znalazłem :) jeszcze ciekawa stronka http://blogs.indiewire.com/theplaylist/all-the-songs-in-pitch-perfect-including- la-roux-david-guetta-azealia-banks-nicki-minaj-more-20120925