PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200370}

Plaga

The Reaping
2007
6,1 31 tys. ocen
6,1 10 1 30792
4,3 7 krytyków
Plaga
powrót do forum filmu Plaga

nie rozumiem skad tak rozne opinie o tym filmie.
osobiscie zaczalem go ogladac z ogromna rezerwa i spodziewalem sie klapy, ale akcja filmu byla wspaniala, uwielbiam zwroty akcji i te niedomowienia (miodzio!), do tego bardzo fajne efekty, ktore budza dreszczyk emocji. ten film ma to cos, zreszta jak wiekszosc horrorowych produkcji rodem z Dark Castle Entertainment :)

nie ukrywam, ze jestem fanem filmow apokaliptycznych w doslownym znaczeniu i wiele produkcji z tego gatunku mnie rozczarowalo w mniejszym lub wiekszym stopniu, ale ten to arcydzielo! :)

pewnie 10 punktow nie powinienem dawac, bo napewno moglo byc lepiej, ale dalem :)
2 piekne kobiety grajace w tym filmie sklonily mnie do tego ;)

ocenił(a) film na 8
f_e_n_i_k_s

Też lubię Hilary : ) I także podobają mi się tego typu filmy : ))

ocenił(a) film na 5
f_e_n_i_k_s

Arcydzieło to ździebko przesada, film taki sobie mnie osobiście nie poruszył w żaden sposób tak 5/10 (jak dla mnie). Od taki film do oglądnięcia :) jeśli Ci się podobał to ok ale jak sam stwierdziłeś 10 nie powinieneś dawać :D

ocenił(a) film na 10
Qzak

Co do pierwszego posta. Raczej chodziło o Charlize Theron i AS Robb... co
to za Hilary? ;]

ocenił(a) film na 10
KurtMarx

Aha filmy pomyliłem ;] nieważny mój post... ci... ;)

ocenił(a) film na 10
KurtMarx

hihi, zdarza sie... ale ciii moze sie nie wyda ;)

f_e_n_i_k_s

Właśnie obejrzałem :) Bardzo mi się podobał, daję 9/10 :)

ocenił(a) film na 8
f_e_n_i_k_s

Ja też dałem 9/10.
Mogę oglądać Krwawe Walentynki czy tam inne Teksańskie Masakry, ale kiedy mamy taką tematykę to na serio mnie ciary przechodzą. Scenariusz świetny, pełen wielu zmyłek. Realizacja i reżyseria na wysokim poziomie, jednak najmocniejszym elementem jest Hilary Swank- w tym filmie cały czas kojarzyła mi się z Larą Croft ;)

PS.Oglądając ten film przypomniały mi się dawne czasy kiedy się wyczekiwało na Z Archiwum X

ocenił(a) film na 8
dezertx

fajny filmik :P 8/10 dalem :P

f_e_n_i_k_s

Co jak co, ale w tym filmie akurat niedomówień było niewiele o ile w ogóle były. Termin "arcydzieło" w tym wypadku to naprawdę gruuuba, oj, gruba przesada.

ocenił(a) film na 8
f_e_n_i_k_s

8/10 - zdecydowanie polecam!!!!! Też spodziewałem się wielkiej klapy, ale było ok. Ciągła akcja, dobra gra aktorska i fabuła też niczego sobie.

f_e_n_i_k_s

A ja spodziewałam się nieco więcej, ale film zasługuje na mocne 7. Ciekawy, ale nie przerażał. Szkoda, bo wydaje mi się, że nie wykorzystano fajnego pomysłu do cna. Ale ogólnie warto obejrzeć.

ocenił(a) film na 9
f_e_n_i_k_s

też mam takie zdanie podobał mi się a to najważniejsze:) nie mam zamiaru kłócić się czy to arcydzieło czy też nie , w moim przypadku dostaje 9 :)