PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558565}

Pożyczony narzeczony

Something Borrowed
2011
6,2 60 tys. ocen
6,2 10 1 60024
3,4 5 krytyków
Pożyczony narzeczony
powrót do forum filmu Pożyczony narzeczony

Jak to możliwe że dziewczyna, która kochała się w jakimś facecie pozwala żeby jej
przyjaciółka wyszła za niego za mąż!? Sory ale nawet jeśli on nie odwzajemniał jej uczuc
(chodzi mi o okres studiów) to jak ona może akceptowac taką sytuację! Uśmiechac się
głupkowato i by druhną!? Dno.
Gdyby nie kilka fajnych scen w filmie i zabawna postac Marcusa nie obejrzałam bym tego
filmu do końca.
A swoją drogą od końcówki aż mdli :/
Są fajne komedie romantyczne (plan b chociażby) ale TO należy do tych które dla mnie są
niestrawne ( tu przykładem będą oświadczyny po irlandzku, no litości).

ocenił(a) film na 6
karolina9494

Po pierwsze to w filmie można sie dowiedzieć czemu tak było więc albo to przespałaś albo przewinęłaś w przód albo albo :p
No a po drugie taki jest scenariusz filmu więc po obejrzeniu masz się zastanawiać pomyśleć wyciągać wnioski itp o to chodzi :p
Film przyjemnie się ogląda 6/10

Karolina90_2

Może faktycznie przespałam, taki był nudny.

ocenił(a) film na 4
karolina9494

Dlatego polecam książkę, po obejrzeniu filmu ciężko Ci się być może będzie do niej zabrać, złe wrażenie pozostawia film ale polecam szczerze. Z książki można się dowiedzieć dlaczego Darcy tak zdominowała tę przyjaźń a Rachel była taką szarą myszką.

magnes_6

Nawet nie wiedziałam, że jest książka ;) No i masz rację film nie zachęcił mnie do jej czytania. Może kiedyś przy okazji.

ocenił(a) film na 5
karolina9494

zgadzam się z Twoją początkową wypowiedzią. oglądałam film, czytałam książkę i rachel po prostu mnie irytuje, nie lubię bohaterów, którzy nie potrafią się przyznać czego chcą. darcy-idealna, wiedziała czego chce i po to sięgała