PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558565}

Pożyczony narzeczony

Something Borrowed
2011
6,2 60 tys. ocen
6,2 10 1 60024
3,4 5 krytyków
Pożyczony narzeczony
powrót do forum filmu Pożyczony narzeczony

Ginnifer Goodwin

ocenił(a) film na 6

Ginnifer Goodwin nie za bardzo pasuje mi do roli Rachel. No nie wiem, zobaczymy:)
Książka była... hmmm brak mi określenie, bardzo przyjemnie się ją czytało:D

ocenił(a) film na 7
husky

też mialam o niej inne wyobrazenie.... ale DEX!!! to już przesadzili! ;(

Ewka89

tez troche inaczej sobie ja wyobrazalam ale ze bardzo lubie ta aktorke to na pewno mi nie bedzie przeszkadzało. Mam nadzieje ze ten film bedzie tak samo dobry jak ksiązka a nie jak w przypadu P.S kocham cie gdzie film był słaby. No i mam nadzieje ze pojda za ciosem i doczekamy sie tez ekranizacji czegoś niebieskiego :P

ocenił(a) film na 8
agniecha123

Mi cała obsada generalnie pasuje... Jednak jestem sceptycznie nastawiona do Kate Hudson jako Darcy. Bardzo lubię Hudson, ale inaczej sobie wyobrażałam Darcy czytając książkę.. Ale nie ma co psioczyć :) Najpierw obejrzę, potem ocenię ;)

ocenił(a) film na 4
Tinkerbell_88

Zdecydowanie bardziej podobało mi sie "Coś niebieskiego. Miałam wrażenie, ze akcja jest bardziej dynamiczna. Poza tym, sądzę,że Darcy jest bardziej rozbudowaną i ciekawszą postacią, dlatego mam ogromne wątpliwości co do tej produkcji.

Drozdzowa

Mnie też bardziej podobało się "Coś niebieskiego". Aktor, który ma grać Dexa, prawie zupełnie mi się nie podoba. Natomiast John Krasinski w roli Ethana to wg mnie bardzo dobry wybór!