PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558565}

Pożyczony narzeczony

Something Borrowed
2011
6,2 60 tys. ocen
6,2 10 1 60024
3,4 5 krytyków
Pożyczony narzeczony
powrót do forum filmu Pożyczony narzeczony

Moim zdaniem film zepsuli. Czytałam książkę. Duzo wątków jest zmienionych. Hilary i Ethan z książki łączą się w Ethana z filmu. Rola Rachel mi się podoba, a Dex moim zdaniem to naprawdę przystojny facet, jednak w filmie sprawia wrażenie, że wgl nie zależy mu na Rachel. Z filmu wynika, że będzie jego kontynuacja. mam nadzieje, że jej nie zepsują szczególnie,że druga część jest lepsza( Moim zdaniem to wgl najlepsza książka Giffin).

ocenił(a) film na 7
madziula8885

Zgadzam się z Twoim zdaniem. Myślę, że trochę spłycili historię, bo jednak chociaż ta książka to jest romansidło (czemu nie da się zaprzeczyć), to jednak uczucia w niej między przyjaciółkami są prawie tak ważne, jak te miłosne. Nie podobała mi się końcówka, gdzie R i D spotykają się przypadkiem na ulicy i ze sobą rozmawiają, prawie jakby nigdy nic, jakby były zwykłymi koleżankami, które pokłóciły się o pierdołę. Poza tym rola Ethana - trochę dziwne jest to, że tak strasznie się nie cierpią z Darcy, przecież byli przyjaciółmi (owszem, w mniejszym stopniu, niż Ethan z Rachel, ale jednak), a w filmie ona go traktuje jak robaka. Mam nadzieję, że ten drugi film zrobią lepszy, bo też uważam, że druga historia jest lepsza (choć lubię obie podobnie).