Jestem po filmie i jest to typowa komedia romantyczna z nutką dramatu. Bardzo ciekawa fabuła filmu i niezła gra aktorska. Film ten polecam oczywiście kobietom, które szukają po prostu ciekawego filmu na wieczór gdzie tematem przewodnim jest romans. Mężczyznom nie polecam z prostego powodu, film jest dla bab :) No chyba, że ma się na coś takiego ochotę. Widziałam lepsze filmy z tej dziedziny ale i tak bym go poleciła znajomej.
polecam książkę, nawet jak ma się mało czasu to wciąga tak, że nie szkoda zarwanej nocy :)
Filmu jeszcze nie widziałam. Książka jest niezła. Fajna jest też książka, która opowiada o perypetiach Darcy (E. Griffin, Coś niebieskiego)- polecam.
tutaj masz fajną recenzję: http://www.kobieceprawdy.pl/article_culture/pozyczony_narzeczony.html więc bedzie Ci lepiej ocenić czy iść do kina czy nie. Pozdrawiam.
Ja też film obejrzałam. Książki nie czytałam, film bardzo mi się podobał. Kate Hudson w roli Darcy - świetna, bardzo przekonywująca. Wszyscy aktorzy się dobrze spisali. Zgrabnie, świeżo zagrali. Wciągająca fabuła.
No właśnie tak to jest z ekranizacją książek, nigdy nie doścignie wyobraźni czytelnika. Każdy na swój sposób przedstawił sobie wszystkie te sytuacje i nigdy się wszystkim nie dogodzi. Ale ogólnie mnie się film podobał także nie jest źle.
Ja u mnie w N.Sączu chodzę do biblioteki i nie mogę dostać tej książki.Bo zawsze jest pożyczona.
Wczoraj byłam u siebie w miejskim kinie z koleżanka i ja osobiście jestem bardzo zadowolona, fabuła wciagająca a aktrzy spisali się niesamowicie. Może i typowa komedia romantyczna z wiadomo jakim zakończeniem, ale ja po prostu mam słabośc do tego typu filmów i mnie oglądało się super, lezki spływającej po policzku nie mogło zabraknąć. xD Raz mi się nawet wyrwalo w kinie "ale dupek!", ale na szczęście same dziolchy byly i to nie wiele także żadna jakoś specjalnie nie zareagowała a jeśli już to potakująco. :D:D
A aktor odgrywający role Dexa- niesamowity! <3