PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558565}

Pożyczony narzeczony

Something Borrowed
2011
6,2 60 tys. ocen
6,2 10 1 60024
3,4 5 krytyków
Pożyczony narzeczony
powrót do forum filmu Pożyczony narzeczony

...ale to nie jest kino godne uwagi. Poziom gry aktorskiej zaniżył Colin Egglesfield - po za tym
irytująca jest sama postać Dexa. Najlepsza rola jak dla mnie w tym filmie to Marcus i Darcy Rhone.
Dobre dialogi i niezła muzyka.

wazluk

Zgadzam się całkowicie. Poza tym przydługawy jak na taką historię.

wazluk

Ja się mogę w sumie zaliczyć w poczet romantyków więc muszę powiedzieć, że nie wiem, co jest romantycznego w (wybaczcie angielskie wtrącenie ale brak mi tu dobrego określenia po polsku w tym momencie) screwing over your best friend. Także sama koncepcja filmu zupełnie mi nie odpowiada, już abstrahując od ogólnej średniości aktorstwa itp.

ocenił(a) film na 5
wondering

dla Darcy to może nie do końca było romantyczne - podkreślam "może", ale dla Rachel i Dexa to z pewnością - skoro Jesteś romantyczką to powinnaś "usłyszeć ich szybsze bicie serca"

ocenił(a) film na 3
wazluk

to wcale nie jest komedia romantyczna... jak to ja tutaj szumnie zakwalifikowali... to jest film o sierotce Rachel, ktora wszystko poswiaca swojej "przyjaciółeczce" Darcy i idzie do łozka z jej narzeczonym.. co w tym romantycznego? rodzace sie uczucie pomiedzy Rachel i Dextem spłycone jest tutaj do kilku "razy" w łozku.. bukietu kwiatów i kilku spojrzeń... co w tym romantycznego? i gdzie tu komedia? brak zabawnych dialogów, sytuacji..nie ma niczego co mogloby rozsmieszyc...tyle w temacie..