...ale to nie jest kino godne uwagi. Poziom gry aktorskiej zaniżył Colin Egglesfield - po za tym
irytująca jest sama postać Dexa. Najlepsza rola jak dla mnie w tym filmie to Marcus i Darcy Rhone.
Dobre dialogi i niezła muzyka.
Ja się mogę w sumie zaliczyć w poczet romantyków więc muszę powiedzieć, że nie wiem, co jest romantycznego w (wybaczcie angielskie wtrącenie ale brak mi tu dobrego określenia po polsku w tym momencie) screwing over your best friend. Także sama koncepcja filmu zupełnie mi nie odpowiada, już abstrahując od ogólnej średniości aktorstwa itp.
dla Darcy to może nie do końca było romantyczne - podkreślam "może", ale dla Rachel i Dexa to z pewnością - skoro Jesteś romantyczką to powinnaś "usłyszeć ich szybsze bicie serca"
to wcale nie jest komedia romantyczna... jak to ja tutaj szumnie zakwalifikowali... to jest film o sierotce Rachel, ktora wszystko poswiaca swojej "przyjaciółeczce" Darcy i idzie do łozka z jej narzeczonym.. co w tym romantycznego? rodzace sie uczucie pomiedzy Rachel i Dextem spłycone jest tutaj do kilku "razy" w łozku.. bukietu kwiatów i kilku spojrzeń... co w tym romantycznego? i gdzie tu komedia? brak zabawnych dialogów, sytuacji..nie ma niczego co mogloby rozsmieszyc...tyle w temacie..