PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558565}

Pożyczony narzeczony

Something Borrowed
2011
6,2 60 tys. ocen
6,2 10 1 60024
3,4 5 krytyków
Pożyczony narzeczony
powrót do forum filmu Pożyczony narzeczony

Jedyną osobą która pasowała do tego filmu była Kate Hudson, która znakomicie odegrała swoją rolę. Film nie był rewelacyjny, w przeciwieństwie do książki ( jak zwykle).

ocenił(a) film na 9
zixi87

Zgadzam się! Kate Hudson wreszcie pokazała, że umie grać. Dobry był jeszcze Krasinski .

zixi87

popieram!!!
jedyne dobrze obsadzone role to Darcy i Ethan...

ocenił(a) film na 3
zixi87

Huston i Ethan nikt wiecej jak dla mnie. Darcy przecietnie, a Dex porazka na calej linii nie wiem skad oni go wzieli.

zixi87

jak dla mnie rachel jako panienka ciapowata, taka sobie,przeciętniaczka, która nie wie czego chce tez została dobrze zagrana,aczkolwiek aktorka i jej uroda dziąła mi na nerwy

ocenił(a) film na 5
zixi87

Zgadzam się... Dobór aktorów był kompletną pomyłką, a przez to film stracił bardzo wiele. Czułam sztuczność, której nie da się przełknąć. Hudson na tak.

Kataarinaa

Osobiście uważam, że film w ogóle nie miał klimatu i dlatego trochę ciężko się go oglądało, bez żadnych uniesień, a nawet większych wrażeń.

ocenił(a) film na 7
zixi87

Zgadzam się ! W ogóle pominęli mnóstwo ważnych wątków ;/ krótko mówiąc poszli na skróty, byleby tylko sprzedać fajną ale baaardzo okrojoną historię ! ;/ Fakt faktem, że może gdybym nie czytała książki to film spodobałby mi się bardziej. W sumie nie był taki zły, no ale szału też nie było. Ciekawe czy będą chcieli zekranizować kontynuacje książki "Coś niebieskiego" i jak zmienią tytuł w tłumaczeniu na polski ha ha ha

ocenił(a) film na 3
zixi87

Mam całkowicie inne odczucie co do Kate jako Darcy :) wyobrażałam sobie tą dziewczynę raczej jako Miss Nastolatek,królową, a obsadzona została ( moim zdaniem) brzydka Kate z rzadkimi włosami. Kurde Darcy lśni i skupia uwagę, a Kate zwyczajnie taka nie jest. Zagrała dobrze,ale co z tego skoro wyglądem totalnie nie pasuje.