PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34857}

Podkręć jak Beckham

Bend It Like Beckham
2002
6,0 25 tys. ocen
6,0 10 1 25041
6,1 20 krytyków
Podkręć jak Beckham
powrót do forum filmu Podkręć jak Beckham

Fajny :)

ocenił(a) film na 10

Momentami jest bardzo śmieszny (np. jak ta matka Jules myślała, że ona zakochała się w Jess i ta jej złamała serce ;) ). Albo jak wparowała na wesele i potem się jedna kobieta pytała "Lesbijka? A ja myślałam, że urodziła się w marcu i jest rybą!" ;). Śmieszna jeszcze była nauka gry przez matkę Jules "Aha, musztarda wyprzedza" itp. :). Ogólnie miła do obejrzenia komedia :).

sandrula

Chciałabym obejrzeć, ale niestety nie mam jak :-(...

ocenił(a) film na 10
Elizabeth_Bennet_2

A patrzyłaś w wypożyczalniach? Może kiedyś go dołączą do gazetki, miło by było:).

sandrula

Niestety - w wypożyczalni nie ma. Moze tak jak mówisz - dołączą kiedyś do jakiejś gazety, ale wątpię...

ocenił(a) film na 9
Elizabeth_Bennet_2

Ja widzialam kiedyś w Empiku do kupienia. Trzeba by poszperać, bo moze teraz mieć już ładną cenę...

Elizabeth - skąd Ty?

Aintha

Nie rozumiem. "Skąd ja?" O co chodzi? Ja niestety nigdy nie widziałam w Empiku... Nie ma tego filmu także nigdzie w internecie do kupienia...

ocenił(a) film na 9
Elizabeth_Bennet_2

o miasto :) się pytałam :)

Aintha

Aha, no tak, przepraszam! Jestem ze Świdnicy - to niedaleko Wrocławia.

Elizabeth_Bennet_2

To z miasta Doroty Swieniewicz jestes :)

sandrula

Podobał mi się. Bardzo sympatyczny film. No i ta Hinduska ma takie kawaii oczka. :)

ocenił(a) film na 9
sandrula

Film naprawdę super. Fajny był jeszcze fragment jak matka kupowała Jules stanik ;)

ocenił(a) film na 5
sandrula

Mi też się podobało. Może nie był jakiś taki zarąbiście dobry, ale
fajnie się go oglądało... no i Keira jest dobrą aktorką.

ocenił(a) film na 7
sandrula

Ja myślałam, że mnie coś trafi jak matka Jules myślała, że jest less! xD
Filmik to nie specjalna rewelacja ale do obejrzenia w ferie całkiem spoko... ;)

ocenił(a) film na 8
sandrula

Mnie sie najbardziej podobało jak Jules i Jess siedzą u pokoju i wchodzi mama Jules. Jest taka zadowolona i wogóle ,że córka ma nareszcie "nomalną" koleżanke, że nie kopie;P ,a tu jej Jules wypala ,że "Jess gra w piłke, w tej samej drużynie co ja" Polwe na maxa!!! a ta mina jej mamy warta wszystkiego^^

użytkownik usunięty
sandrula

a wiecie że pierwotnie miało to być o tej miłości lesbijskiej? Poczytajcie w ciekawostkach!

Właśnie skończyłam oglądać. Nie jest to jakieś arcydzieło, ale film bardzo miło się ogląda i naprawdę można się uśmiać ;] A po filmie warto poczytać ciekawostki ;))

pzdr.
*Lucia*

L_M

Obejrzałam ten film przedwczoraj i zgadzam się z wypowiedzią powyżej. Taka w miarę fajna komedia. Ale ten Joe ładny bardzo ;)

ocenił(a) film na 4

film byłby zdecydowanie ciekawszy,gdyby był o miłości lesbijskiej między dziewczynami.jakoś w ogóle nie pasował mi wątek z tym trenerem. szkoda,że zrezygnowali z takiego scenariusza...