Tej sterty antypolskiego gówna, za przeproszeniem, nie da się oglądać. Hańba aktorom grającym w tym przedstawieniu... Pieniądze ważniejsze od prawdy? Dla każdego powątpiewającego polecam obejrzeć wykład Pana Leszka Żebrowskiego: https://www.youtube.com/watch?v=7HCa9cuIHvk
Czyżby? Nie masz rasistowskiej? A dlaczego Żydów bronisz, jakbyś była jedną z nich? Jakoś nie czytałem tutaj twojej wypowiedzi broniącej interesów Polaków, których Żydzi chcą okraść. Jednych bronisz, a drugich nie i to na podstawie RASOWEJ, więc to, co zarzucasz innym, odnosi się w 100% do ciebie samej!
Ale ja wiem o ich istnieniu. Istniejemy więc razem i nie będą dyktowali całemu światu swoich warunków. Wiem, nie możecie tego znieść. Taka piękna zagłada jak Holocaust, a świat jakoś nie chce przed wami bić pokłonów i dawać wam wszystko, na co macie ochotę...
Skończy się moja "obsesja", jak się od nas odwalą.
Twoja się nie skończy, bo twoje jestestwo to jedna wielka popłuczyna po syjonistycznej propagandzie. Stałaś się jedną wielką syjonistyczną propagandą, choć właściwie bliżsi powinni być ci twoi niż obcy. Tak to już jest z полезными идиотами...
No niestety, twoje refleksje brzmią niczym z Wariatkowa. Jeśli kilka osób to zauważa, to jednak nie przypadek.
Ale te "kilka osób" - czyli agenci Hasbary (Skąd klikasz? Z Hajfy?) jak i miejscowi pożyteczni idioci GÓWNO mnie obchodzą.
Akurat tak się składa, że to wy jesteście z Tel Awiwo-Berlina... Bo, gdy Gerhard Schröder powiedział w 2000 roku, że Niemcy są rozliczeni z Żydami za Holocaust, to, by Żydzi mogli dalej kogoś doić, a Niemcy zrzucić winę na kogoś innego, NASTĄPIŁO SKOORDYNOWANIE ŻYDOWSKIEJ I NIEMIECKIEJ PROPAGANDY.
No zdecyduj się w końcu, facet - Hajfa czy Tel Awiw? Bo nie wiem, gdzie mam zgłosić się oficerowi prowadzącemu po dalsze instrukcje.
Goja o coś pytasz? Przecież żyd wszystko wie lepiej. Także gdzie jest jego oficer prowadzący...
Cóż, Twoje obelgi w stosunku do mnie tylko potwierdzają Twój bardzo poważny problem. Przykra sprawa, naprawdę Ci współczuję.
Które obelgi? Ty masz prawo mówić, że ja mam jakiś problem, a ja nie? Bo co? Bo myślisz, że jesteś po stronie prawdy? A полезный идиот to termin wręcz naukowy, czy ci się podoba, czy nie.
Myślę, że ta dyskusja prowadzi do nikąd. Puknij się ciężkim młotkiem w głowę, może pomoże. Dziękuję za uwagę. Żegnam.
P.S. Czy wiesz, że Jake Gyllenhaal jest pochodzenia żydowskiego po kądzieli,a Ty tak wysoko oceniłeś film z jego udziałem. Trzeba być konskwentnym:-D
Właśnie ja jestem konsekwentny. Krytykuję ich tam, gdzie im się należy. A to, że tobie udało się im wmówić, że to jest jakaś zbrodnia (i im w to graj), to mnie GÓWNO obchodzi.
Ależ bądź pewna, to wręcz sztandarowy przykład zaciekłości neofity, któremu - jak sądzi - łuska opadła z oczu i stara się ze wszystkich sil nadrobić stracony czas, kiedy jeszcze nie nienawidził Żydów za to co zrobili kiedyś, co robią teraz, i za to co będą robić w przyszłości.
Niech w takim razie napisze manifest, albo najlepiej niech pojedzie na wycieczkę do Auschwitz, może to mu da do myślenia.
Żydzi nie są jedynymi ofiarami II wojny światowej. Nie będzie ciągle tylko wałkowania Holocaustu. Inni też ginęli. A tak się składa, że Polaków zginęło w II wojnie światowej WIĘCEJ NIŻ ŻYDÓW.
Zauważyłbym to i bez tej całkowicie pozbawionej treści wypowiedzi... Znany jest ten sposób zachowania... Coś tak nie pasuje do obrazu świata wytworzonego w główce i trudno niewygodnym faktom zaprzeczyć, więc się od nich ucieka.
O proszę! Jaka głęboka analiza psychologiczna... Proponuję zrobić coś podobnego o Żydach, o ich żerowaniu na Holocauście, o ich zbrodniach, o ich domaganiu się statusu świętych krów...
Każdy ma swoich idoli, to że Twoim jest Władimir Iljicz Uljanow zwany też Leninem, to kwestia gustu. Ale nobilitować go do rangi naukowca, to już przesada. Nie na darmo wieś, w której przebywał, zwie się Poronin.
Co ty nie powiesz? Rozumiem, że jak by moim idolem był Salomon Morel, Abraham Gancwajch tudzież Anatol Fejgin, a z nie tak odległej historii, Golda Meri, Szymon Peres, Izrael Singer, to bym ci był brat i chwat...
Aha! Twoje "naprawdę mi współczucie" nie jest mi do niczego potrzebne. Wsadź je sobie!
A co ci jest potrzebne od uczestników tej dyskusji? ;)
Przecież nic, bo deklarowałeś wielokrotnie, że interesuje cię tylko gówno.
Ty mi do niczego nie jesteś potrzebny. Co bełkoczesz, dostajesz po prostu odpowiedź, adekwatną odpowiedź.
Zaraz... "Adekwatną" do bełkotu? Czy właśnie nie napisałeś, że bełkoczesz zwrotnie? Tak samo jak ja?
Adekwatny to nie znaczy analogiczny, żydowski dialektyczny monolicie nie do ugryzienia...
Nie, nie myliłeś się. Dostajesz ADEKWATNĄ odpowiedź na swoje żydowskie judzenie.
"Może coś takiego wprowadzić też np. w Polsce i pozbawić Żydów praw obywatelskich ..."
Polityczne zaangażowanie społeczności arabskiej wyraża się poprzez udział w wyborach powszechnych i samorządowych. Arabscy obywatele zajmują się sprawami politycznymi i zarządzaniem w ramach własnych samorządów. Poprzez wybranych przedstawicieli w Knesecie (parlamencie Izraela) ich interesy są reprezentowane na krajowej arenie politycznej co daje im możliwość dbania o przywileje grup mniejszościowych i udział w systemie opieki społecznej.
No i ? Coś się nie zgadza, prawda? ;)
Tak. Nie zgadza się. Teraz Żydzi chcą ich pozbawić tych praw. Izrael ma być państwem czysto narodowym. Proponuję, by to samo było z wszystkimi innymi krajami, tzn. pozbawić praw obywatelskich tych, którzy pozbawiają, tzn. Żydów. Pozbawić ich praw obywatelskich w każdym kraju, w którym żyją i odesłać do ich bezcennego Izraela. Pięknym za nadobne.
Chcieć mozna różne rzeczy. Np. niektórzy chcą, żeby Żydów traktować jak obywateli 2 kategorii. A co z tego chciejstwa wynika? No właśnie ;)
Jakie prawa ma zapewnic Izreael tym, którzy chcą go zepchnąć do morza i odmawiają mu prawa do istnienia? Trudne pytanko? ;)
A to z tego, wynika, że Żydom wolno traktować u siebie innych jako ludzi drugiej kategorii, a innym nie wolno traktować Żydów tak samo, bo to już zbrodnia. A może wybudować dla nich w Polsce np. taką strefę Gazy i tam ich wszystkich wepchnąć i traktować tak jak oni traktują Palestyńczyków?
Dobrze wiesz, że swoim judzeniem NIC u mnie nie wskórasz.
Jakie prawa ma zapewnic Izreael tym, którzy chcą go zepchnąć do morza i odmawiają mu prawa do istnienia? Trudne pytanko? ;)
Dobrze wiesz, podjudzaczu, o czym mówię. Nie mówię o premierze Iranu, tylko o mieszkańcach Palestyny - rodowitych mieszkańcach Palestyny w przeciwieństwie do większości uzurpatorów w postaci Chazarów (Może znasz publikację Shlomo Sanda - następny Żyd antysemita? Straszne, wszyscy się na was uwzięli, i Norman Finkelstein i Shlomo Sand i Antoni Słonimski...).
Jakie prawa ma zapewnić Izrael tym, którzy chcą go zepchnąć do morza i odmawiają mu prawa do istnienia?
Trudne pytanko? ;)
Aha! A jakie prawa ma zapewniać Polska tym, którzy tu działają na jej szkodę w charakterze V kolumny?
Wiem, wiem... Odizolowywać a nawet mordować mogą tylko Żydzi, jak ich odizolowano i mordowano, to to była największa zbrodnia pod słońcem.
Ja nie mówię o tobie, agencie Hasbary. Ja mówię o Żydach, którzy w sposób zinstytucjonalizowany mordują Palestyńczyków. Ostatnio ok. 2000-3000 tysięcy, ale kto się zajmuje takim nawozem historii jak goje.... Nie to co, jak zginie (albo zaginie) Żyd... Wtedy to jest zbrodnia niemająca sobie równej. Wtedy cały świat musi poznać jego imię i nazwisko, twarzyczkę, są transmisje, złorzeczenie, potępienia...