PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624892}
7,4 157 tys. ocen
7,4 10 1 156958
6,9 67 krytyków
Pokłosie
powrót do forum filmu Pokłosie

Tej sterty antypolskiego gówna, za przeproszeniem, nie da się oglądać. Hańba aktorom grającym w tym przedstawieniu... Pieniądze ważniejsze od prawdy? Dla każdego powątpiewającego polecam obejrzeć wykład Pana Leszka Żebrowskiego: https://www.youtube.com/watch?v=7HCa9cuIHvk

zweistein

Ja nie mam żadnej rasistowskiej, ale może mam jakąś inną, kto wie.

ocenił(a) film na 1
estella_bluebell

Czyżby? Nie masz rasistowskiej? A dlaczego Żydów bronisz, jakbyś była jedną z nich? Jakoś nie czytałem tutaj twojej wypowiedzi broniącej interesów Polaków, których Żydzi chcą okraść. Jednych bronisz, a drugich nie i to na podstawie RASOWEJ, więc to, co zarzucasz innym, odnosi się w 100% do ciebie samej!

ocenił(a) film na 1
zweistein

A co mają syjoniści? Jaką oni mają fiksację?

robokopo

Myślę, że w ogóle nie wiedzą o twoim istnieniu. Więc o fiksacji zwrotniej trudno mówić.

ocenił(a) film na 1
zweistein

Ale ja wiem o ich istnieniu. Istniejemy więc razem i nie będą dyktowali całemu światu swoich warunków. Wiem, nie możecie tego znieść. Taka piękna zagłada jak Holocaust, a świat jakoś nie chce przed wami bić pokłonów i dawać wam wszystko, na co macie ochotę...

ocenił(a) film na 1
estella_bluebell

Skończy się moja "obsesja", jak się od nas odwalą.

Twoja się nie skończy, bo twoje jestestwo to jedna wielka popłuczyna po syjonistycznej propagandzie. Stałaś się jedną wielką syjonistyczną propagandą, choć właściwie bliżsi powinni być ci twoi niż obcy. Tak to już jest z полезными идиотами...

robokopo

No niestety, twoje refleksje brzmią niczym z Wariatkowa. Jeśli kilka osób to zauważa, to jednak nie przypadek.

ocenił(a) film na 1
zweistein

Ale te "kilka osób" - czyli agenci Hasbary (Skąd klikasz? Z Hajfy?) jak i miejscowi pożyteczni idioci GÓWNO mnie obchodzą.

robokopo

Tak! Z Hajfy! ;)))) Bo przecież ty z BerlinoMoskwy.

ocenił(a) film na 1
zweistein

Akurat tak się składa, że to wy jesteście z Tel Awiwo-Berlina... Bo, gdy Gerhard Schröder powiedział w 2000 roku, że Niemcy są rozliczeni z Żydami za Holocaust, to, by Żydzi mogli dalej kogoś doić, a Niemcy zrzucić winę na kogoś innego, NASTĄPIŁO SKOORDYNOWANIE ŻYDOWSKIEJ I NIEMIECKIEJ PROPAGANDY.

robokopo

No zdecyduj się w końcu, facet - Hajfa czy Tel Awiw? Bo nie wiem, gdzie mam zgłosić się oficerowi prowadzącemu po dalsze instrukcje.

ocenił(a) film na 1
zweistein

Goja o coś pytasz? Przecież żyd wszystko wie lepiej. Także gdzie jest jego oficer prowadzący...

robokopo

To zdecyduj się - ty wiesz lepiej, czy jednak ja? Jak się zdecydujesz, daj znać.

robokopo

Cóż, Twoje obelgi w stosunku do mnie tylko potwierdzają Twój bardzo poważny problem. Przykra sprawa, naprawdę Ci współczuję.

ocenił(a) film na 1
estella_bluebell

Które obelgi? Ty masz prawo mówić, że ja mam jakiś problem, a ja nie? Bo co? Bo myślisz, że jesteś po stronie prawdy? A полезный идиот to termin wręcz naukowy, czy ci się podoba, czy nie.

robokopo

Myślę, że ta dyskusja prowadzi do nikąd. Puknij się ciężkim młotkiem w głowę, może pomoże. Dziękuję za uwagę. Żegnam.
P.S. Czy wiesz, że Jake Gyllenhaal jest pochodzenia żydowskiego po kądzieli,a Ty tak wysoko oceniłeś film z jego udziałem. Trzeba być konskwentnym:-D

ocenił(a) film na 1
estella_bluebell

Właśnie ja jestem konsekwentny. Krytykuję ich tam, gdzie im się należy. A to, że tobie udało się im wmówić, że to jest jakaś zbrodnia (i im w to graj), to mnie GÓWNO obchodzi.

robokopo

Skończyłeś?

estella_bluebell

Coś ty, to było dopiero zagajenie ;)

zweistein

Oj, lepiej nie:-)

estella_bluebell

Ależ bądź pewna, to wręcz sztandarowy przykład zaciekłości neofity, któremu - jak sądzi - łuska opadła z oczu i stara się ze wszystkich sil nadrobić stracony czas, kiedy jeszcze nie nienawidził Żydów za to co zrobili kiedyś, co robią teraz, i za to co będą robić w przyszłości.

zweistein

Niech w takim razie napisze manifest, albo najlepiej niech pojedzie na wycieczkę do Auschwitz, może to mu da do myślenia.

ocenił(a) film na 1
estella_bluebell

Żydzi nie są jedynymi ofiarami II wojny światowej. Nie będzie ciągle tylko wałkowania Holocaustu. Inni też ginęli. A tak się składa, że Polaków zginęło w II wojnie światowej WIĘCEJ NIŻ ŻYDÓW.

robokopo

Dobra kolego, wypisuję się z tego.

ocenił(a) film na 1
estella_bluebell

Zauważyłbym to i bez tej całkowicie pozbawionej treści wypowiedzi... Znany jest ten sposób zachowania... Coś tak nie pasuje do obrazu świata wytworzonego w główce i trudno niewygodnym faktom zaprzeczyć, więc się od nich ucieka.

ocenił(a) film na 1
zweistein

O proszę! Jaka głęboka analiza psychologiczna... Proponuję zrobić coś podobnego o Żydach, o ich żerowaniu na Holocauście, o ich zbrodniach, o ich domaganiu się statusu świętych krów...

robokopo

Każdy ma swoich idoli, to że Twoim jest Władimir Iljicz Uljanow zwany też Leninem, to kwestia gustu. Ale nobilitować go do rangi naukowca, to już przesada. Nie na darmo wieś, w której przebywał, zwie się Poronin.

ocenił(a) film na 1
bazant57

Co ty nie powiesz? Rozumiem, że jak by moim idolem był Salomon Morel, Abraham Gancwajch tudzież Anatol Fejgin, a z nie tak odległej historii, Golda Meri, Szymon Peres, Izrael Singer, to bym ci był brat i chwat...

ocenił(a) film na 1
estella_bluebell

Aha! Twoje "naprawdę mi współczucie" nie jest mi do niczego potrzebne. Wsadź je sobie!

robokopo

A co ci jest potrzebne od uczestników tej dyskusji? ;)
Przecież nic, bo deklarowałeś wielokrotnie, że interesuje cię tylko gówno.

ocenił(a) film na 1
zweistein

Ty mi do niczego nie jesteś potrzebny. Co bełkoczesz, dostajesz po prostu odpowiedź, adekwatną odpowiedź.

robokopo

Zaraz... "Adekwatną" do bełkotu? Czy właśnie nie napisałeś, że bełkoczesz zwrotnie? Tak samo jak ja?

ocenił(a) film na 1
zweistein

Adekwatny to nie znaczy analogiczny, żydowski dialektyczny monolicie nie do ugryzienia...

robokopo

Aha, Czyli myliłem się i tylko ty bełkoczesz?

ocenił(a) film na 1
zweistein

Nie, nie myliłeś się. Dostajesz ADEKWATNĄ odpowiedź na swoje żydowskie judzenie.

robokopo

Nie myliłem się, czyli jednak bełkoczesz! Nie można było tak od razu?

robokopo

"Może coś takiego wprowadzić też np. w Polsce i pozbawić Żydów praw obywatelskich ..."

Polityczne zaangażowanie społeczności arabskiej wyraża się poprzez udział w wyborach powszechnych i samorządowych. Arabscy obywatele zajmują się sprawami politycznymi i zarządzaniem w ramach własnych samorządów. Poprzez wybranych przedstawicieli w Knesecie (parlamencie Izraela) ich interesy są reprezentowane na krajowej arenie politycznej co daje im możliwość dbania o przywileje grup mniejszościowych i udział w systemie opieki społecznej.

No i ? Coś się nie zgadza, prawda? ;)

ocenił(a) film na 1
zweistein

Tak. Nie zgadza się. Teraz Żydzi chcą ich pozbawić tych praw. Izrael ma być państwem czysto narodowym. Proponuję, by to samo było z wszystkimi innymi krajami, tzn. pozbawić praw obywatelskich tych, którzy pozbawiają, tzn. Żydów. Pozbawić ich praw obywatelskich w każdym kraju, w którym żyją i odesłać do ich bezcennego Izraela. Pięknym za nadobne.

robokopo

Chcieć mozna różne rzeczy. Np. niektórzy chcą, żeby Żydów traktować jak obywateli 2 kategorii. A co z tego chciejstwa wynika? No właśnie ;)

Jakie prawa ma zapewnic Izreael tym, którzy chcą go zepchnąć do morza i odmawiają mu prawa do istnienia? Trudne pytanko? ;)

ocenił(a) film na 1
zweistein

A to z tego, wynika, że Żydom wolno traktować u siebie innych jako ludzi drugiej kategorii, a innym nie wolno traktować Żydów tak samo, bo to już zbrodnia. A może wybudować dla nich w Polsce np. taką strefę Gazy i tam ich wszystkich wepchnąć i traktować tak jak oni traktują Palestyńczyków?

Dobrze wiesz, że swoim judzeniem NIC u mnie nie wskórasz.

robokopo

Jakie prawa ma zapewnic Izreael tym, którzy chcą go zepchnąć do morza i odmawiają mu prawa do istnienia? Trudne pytanko? ;)

ocenił(a) film na 1
zweistein

Dobrze wiesz, podjudzaczu, o czym mówię. Nie mówię o premierze Iranu, tylko o mieszkańcach Palestyny - rodowitych mieszkańcach Palestyny w przeciwieństwie do większości uzurpatorów w postaci Chazarów (Może znasz publikację Shlomo Sanda - następny Żyd antysemita? Straszne, wszyscy się na was uwzięli, i Norman Finkelstein i Shlomo Sand i Antoni Słonimski...).

robokopo

Jakie prawa ma zapewnić Izrael tym, którzy chcą go zepchnąć do morza i odmawiają mu prawa do istnienia?
Trudne pytanko? ;)

ocenił(a) film na 1
zweistein

Aha! A jakie prawa ma zapewniać Polska tym, którzy tu działają na jej szkodę w charakterze V kolumny?

robokopo

Też nie wiem, odizolować cię czy na początek wystarczy grzywna?

ocenił(a) film na 1
zweistein

Wiem, wiem... Odizolowywać a nawet mordować mogą tylko Żydzi, jak ich odizolowano i mordowano, to to była największa zbrodnia pod słońcem.

robokopo

Ta wypowiedź ma jakiś tajemniczy związek z moim pytaniem, czy wystarczy grzywna?

ocenił(a) film na 1
zweistein

Powinno wam wystarczyć to, co robicie innym. Pięknym za nadobne.

robokopo

Możesz konkretnie: cóż takiego złego zrobiłem innym, o czym ty wiesz z cała pewnością?

ocenił(a) film na 1
zweistein

Ja nie mówię o tobie, agencie Hasbary. Ja mówię o Żydach, którzy w sposób zinstytucjonalizowany mordują Palestyńczyków. Ostatnio ok. 2000-3000 tysięcy, ale kto się zajmuje takim nawozem historii jak goje.... Nie to co, jak zginie (albo zaginie) Żyd... Wtedy to jest zbrodnia niemająca sobie równej. Wtedy cały świat musi poznać jego imię i nazwisko, twarzyczkę, są transmisje, złorzeczenie, potępienia...