PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624892}
7,4 157 tys. ocen
7,4 10 1 156996
6,9 67 krytyków
Pokłosie
powrót do forum filmu Pokłosie

Wystarczy sobie trochę poczytać serwisów uslandu, żeby zobaczyć jaką żydzi urządzają nagonkę na Polaków. Wstyd mi, że to właśnie Polacy stanowią najliczniejszą grupę Sprawiedliwych wśród narodów świata, przynajmniej mieliby powód żeby pluć na nas.
Naród który celowo wyniszcza Palestynę, próbuje wmawiać, że ma monopol na bycie ofiarami i nawet ich ekskrementy są nieskończenie dobre.

Nie ma zamiaru nigdy już oglądać niczego z młodszym Stuhrem i żadnego filmu Pasikowskiego, ma nadzieję że to początek końca ich karier, bo dali się wmanewrować w antypolską propagandę.

I jeszcze słowo dla ćwierć-mózgów: nigdy nie głosowałem na prawicę, a tym bardziej na skrajną.

użytkownik usunięty
borubar111

A za kim głosujesz?:)

ocenił(a) film na 1

W przyszłych wyborach na nikogo, bo i tak wszyscy kłamią.

borubar111

Ja mam 40 lat i nigdy w życiu nie byłem na wyborach.

borubar111

Popieram! antypolski film. Stanowcze NIE.
Czemu zawsze prześladowani, uciemiężeni żydzi sprzedają się najlepiej ???

CamilosSmith

A najciekawsze jest to że, Żydowie trzymają na takich filmach jak "Europa! Europa!" czy "Pasja" łapa bo uważają je za antysemickie.

borubar111

No bo u nas nie ma skrajnie prawicowej partii, a szkoda bo bym na nią bardzo chętnie głosowała. U nas nie ma nawet prawicowej partii, bo te niby prawicowe to śmiech na sali. Europa cała przesunięta jest do lewa, a post-komunistyczna Polska i reszta bloku wschodniego w szczególności.W Polsce żebyśmy wyszli na prostą z gospodarką to musiałabym mandatoryjnie rządzić partia skrajnie prawicowa przez kolejne 50 lat. Może wtedy coś by było z tego kraju. Kto widział kiedykolwiek partię prawicową, która podnosiłaby podatki? A u nas w komunie jest taka pseudo-prawica.

użytkownik usunięty
mloda_strzelba

Oczywiście, że są u nas partie prawicowe.

lewacka ta prawica jednak. UPR czy Nowa Prawica, którym najbliżej do partii prawicowych mają marginalne znaczenie.

użytkownik usunięty
mloda_strzelba

Są też partie mało promowane przez media, np. NOP.