PALIKOT, GRODZKA, TUSK, SIKORSKI, MILLER, KOPACZ, URBAN, NAŁĘCZ, SZCZUKA, MICHNIK, WOJEWÓDZKI, MUCHA, STUHR, PASIKOWSKI, ROKITA, WAŁĘSA , BONI, PAWLAK, LATO, GROSS, PASIKOWSKI, OLEJNIK, BLUMSZTAJN, KWAŚNIEWSKI oraz wielu wspaniałym przedstawicielom naszego kraju.
Dziękujemy za budowanie wolnej Polski pełnej tolerancji oraz za wyciągnięcie przyjaznej ręki mniejszościom narodowym. BY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ!.
Precz z nazistami i faszystami !
AVE tym chorągiewkom http://www.youtube.com/watch?v=1rT7lRWno84&feature=share
"W Polsce krzyż jest symbolem i państwowym tak samo jak religijnym. To w końcu Kościół włożył Bolesławowi Chrobremu koronę na głowę, nie możemy o tym zapominać. To właśnie w Polsce Kościół często walczył o wolność. Ja patrząc na krzyż, widzę w nim symbol narodowy i państwowy, a nie symbol religijny"
Palikot na krzyż - ukrzyżujmy i zróbmy z niego bohatera Narodowego !!
Pasikowskiego masz dwa razy, w jakiś specjalny sposób się wyróżnił?
I Lato co on zrobił dla tolerancji tak samo jak i Mucha oraz Kopacz?? Możesz mi coś więcej powiedzieć czym się przyczynili.
A gdzie widzisz w mojej wypowiedzi antysemityzm?? Może ty masz problem z nietolerancją jak w moim pytaniu zobaczyłeś antysemityzm, może jeszcze jest w niej rasizm, homofobia, ksenofobia.
Zdałem ci konkretne pytanie tylko co do trzech osób, że nigdy nie słyszałem ani nie widziałem żeby walczyli o tolerancje.
POMIOT - potomstwo zwierząt pochodzące z jednego miotu----w sumie w tym dzikim ludzkim świecie, gdzie żydzi mordują dla przyjemności biednych arabów w Gazie chyba lepiej być zwierzęciem niż żydem ??
-"ANTYSEMICKIE POMIOTY"
-"Ty gnido rasistowska"
"Jeśli cię ktoś uderzy w prawy policzek, nadstaw mu i drugi (Mt 5,39). To znaczy, jeśli ktoś depcze największe i najświętsze twoje dobro, twój honor osobisty, nie reaguj tak, jak reagują wszyscy — rozlewem krwi, kalumnią, wytoczeniem procesu itd. — ale odpowiedz miłością, która pozwoli twemu przeciwnikowi zrozumieć, iż tak pragniesz jego dobra, że gotów jesteś poświęcić dla niego drugi twój policzek, to znaczy narazić na szwank dalszą twoją reputację. Jezus w czasie swego przesłuchania u Annasza został uderzony w policzek. Odpowiedział: Jeżeli źle powiedziałem, udowodnij, co było złego. A jeżeli dobrze, to dlaczego Mnie bijesz? (J 18,23). Z tego zdania przebija miłość Jezusa do swego wroga, który powinien wiedzieć, że źle czyni. Jakże łatwo po takiej uwadze dostać było można drugi policzek!"