PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624892}
7,4 157 tys. ocen
7,4 10 1 156996
6,9 67 krytyków
Pokłosie
powrót do forum filmu Pokłosie

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=u35odXNQgbQ#! miłego oglądania

ocenił(a) film na 7
Dapeter

Filmik wielokrotnie umieszczany!!!

ocenił(a) film na 1
rafib1975

Nigdy za wiele. Jest jak woda na ogień , na te niekończące sie dyskusje w temacie filmu

ocenił(a) film na 7
Dapeter

Dyskusje i tak i tak są i będą. Filmik ten dla jednych i drugich praktycznie nic nie wnosi. Dla jednych filmik nic nie udowadnia, u drugich może tylko lekko zwiększa ich wiarę.
I mam takie pytanie oglądałeś ten filmik dokładnie, chodzi głównie o stwierdzenie tego pana "nafta się nie pali".

ocenił(a) film na 9
rafib1975

Posłuchaj całej pogadanki tego ćwoka. Dowiesz się że do spalenia stodoły potrzeba 200 litrów benzyny. Kobieta która uratowała siedmiu Żydów nie jest żadnym świadkiem bo po wojnie odeszła od męża. Ato że chłopcy z AK po wojnie spuścili jej wpi*rdol za przechowywanie Żydów to żaden antysemityzm, bo przecież jej nie zabili. Dziennikarka która opisała historię tejże kobiety to również żadne źródło informacji ponieważ matka owej dziennikarki to była ponoć "megiera" która miała dużo kochanków.
Najbardziej zastanawia mnie tępota ludzi którzy słuchają bredni tego idioty. I oni o sobie piszą: "Fundacja Republikańska jest ważnym ośrodkiem intelektualnym". Cyba więcej intelektu niż ta cała hołota ma mój jamnik.

ocenił(a) film na 7
dardre

Nie bardzo rozumie czemu piszesz do mnie?!
Dla mnie tekst "nafta się nie pali" jest wręcz komiczny. Jak pierwszy raz to zobaczyłem kupiłem z ciekawości butelkę nafty i sprawdziłem "nie palność" tejże cieczy.
Drugie - facet podaje przykład, że ktoś zrobił niby test jak podpalić stodołę. Nazwisko tej osoby jest nie słyszalne i czemu nie ma z takiego testu jakiegoś filmiku. Miał kasę na test a nie miał na to by ktoś to nagrał?
Trzecie - przed tym jak zrobiono benzynę czy inne łatwopalne środki, potrafiono palić nie tylko stodoły tylko całe wsie.
Więc jak na początku czemu do mnie to pytanie?

ocenił(a) film na 9
rafib1975

Napisałeś że w tym filmiku chodzi głównie o stwierdzenie ze nafta się nie pali. Po prostu zwróciłem uwagę że bzdur w tejże pogadance Żebrowskiego jest o wiele więcej. Taka ciekawostka. Jeśli czujesz się urażony to sorry.

ocenił(a) film na 7
dardre

Nie mam urazy tylko, początkowo myślałem ze chcesz mi udowodnić nieścisłości tegoż pana. Który ma podobno tytuł naukowy. Ten filmik bez sprawdzenia może się wydawać dla nie których wiarygodny. Ale jak się sprawdzi jego hipotezy już jest inaczej. Tylko ktoś musi je sprawdzić.

ocenił(a) film na 1
rafib1975

To sobie sprawdzaj, najlepiej razem z góralami z góry Syjon. Nas w to nie mieszaj, My wierzymy polskim naukowcom i ich fachowym opiniom. Oni są prawdziwymi ekspertami a wasz największy ekspert majaczył coś o DZIECIACH Z CEDYNI. :)
BUHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHHAH

ocenił(a) film na 1
dardre

To nie bzdury. Polski naukowiec mówi SAMĄ PRAWDĘ, choć niewygodną dla zydów i ich pachołków, dlatego cię rozumiem.

ocenił(a) film na 9
ElRio

Z Żebrowskiego naukowiec jak z koziej dupy kalesony. No, ale jacy słuchacze tacy naukowcy...

ocenił(a) film na 1
dardre

Większy z niego naukowiec niż z Grossa. Taka prawda! :)

ocenił(a) film na 1
dardre

Ty masz kundla a nie jamnika. Mój jamnik ma porządne, narodowe poglądy. I mój jamnik twierdzi też, że nie ma nic złego w fakcie iż AKowcy spuścili wciry babie przechowującej żydów. Dziś - niemal 70 lat po wojnie - widzimy jasno że zydzi są dużo większymi wrogami Polaków, niż NIemcy.

ocenił(a) film na 9
ElRio

To może być prawda, ostatnio zauważyłem że coś bardziej po niemiecku szczeka....

ocenił(a) film na 1
Dapeter

Film niezgodny z faktami i antypolski! W IV RP zostanie zakazany.

Dapeter

Jeśli chodzi o stosunki polsko-żydowskie to tylko Gross.

ocenił(a) film na 4
Elitarny_2

Tak - zaiste świadkowie fikcyjnej masakry którzy siedzieli wtedy na Syberii są istotnym dowodem na bajki Grossa:).

ocenił(a) film na 4
tc1987

Tzn. "fikcyjnej" w tym sensie że nie dokonanej samodzielnie przez Polaków tylko prawie wyłącznie przez Niemców i może paru pomagierów. Taka była metoda Einzetzgruppen działających w krajach bałtyckich, Polsce, Białorusi czy Ukrainie - wykorzystywano okazyjnie ludność antagonizując ją przeciw żydowskim komunistom ale jako takiej samodzielnej masakry ludność nie dokonała na żadnym z terytoriów uwalnianych spod władzy uciekających bolszewików.