PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624892}
7,4 157 tys. ocen
7,4 10 1 157004
6,9 67 krytyków
Pokłosie
powrót do forum filmu Pokłosie

W tym kraju nie można mówić prawdy o syjonistach. Można pluć na Polskę i wszystkie świętości, ale na nietykalne "żmijowe plemię" - nigdy. Filmweb pozwala umieszczać swoje wpisy tylko niedouczonym pospolitym lemingom lub tym, którzy piszą źle o izraelskich nacjonalistach, ale nie popierają tego faktami i tym samym nie stwarzają okazji do merytorycznej dyskusji. Nie każdy Żyd jest syjonistą, ale każdy syjonista jest śmieciem.

krasick

posłuszne geje? dobre! os syjonistach i Syjonie można było popatrzyć się na Matrix

Atoirtap

"goje" - sprawdź znaczenie tego słowa. "Syjonizm" - polecam się douczyć. "os syjonistach i Syjonie można było popatrzyć się na Matrix"??? Masz problemy z językiem polskim czy IQ??? Ale jesteś tępy, przepraszam-to prawda.

krasick

W Matrix był Syjon :)

Atoirtap

HaHaHaHaHaHaHaHa!!! Nie wierzę!!! Co za tuman!!! Stary, a teraz szczerze: NAPRAWDĘ MI CIEBIE SZKODA.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Atoirtap

Ale jesteś inteligentny. Założę się, że teraz szlag Cię trafia, bo ewidentnie zaczynasz odsłaniać swój iloraz (dwucyfrowy). Zajrzyj na swój temat-czeka Cię niespodzianka.

użytkownik usunięty
Atoirtap

Patrząc na twój komentarz pytam: Jak tu nie brać na poważnie słów autora tematu: "Można pluć na Polskę i wszystkie świętości, ale na nietykalne żmijowe plemię - nigdy"

Za tak perfidną obrazę symbolu narodowego należy Ci się ban kolego. Naprawdę nie rozumiem tego typu zachowań.
Poważnie, oczekuję reakcji administracji serwisu. Tego typu komentarze są NIEDOPUSZCZALNE.

Od kiedy to wrona jest polskim symbolem narodowym?

krasick

http://pl.wikipedia.org/wiki/Syjon_%28Matrix%29

ocenił(a) film na 7
Atoirtap

Mam takie pytanie coś się tak uparł do Zion-u z Matrixa, czy może znalazłeś jakiś spisek międzynarodowy, że Wachowscy w tym filmie propagują ruch Syjonistyczny na świecie?

użytkownik usunięty
krasick

Powinieneś dostać bana za to, że godła Polski używasz jako awatara i w ten sposób sprowadzasz je do rangi zwykłego obrazka.

Nie zrozumiałeś treści tematu, czy boli Cię, że piszę prawdę i zawsze będę bronił mojego kraju przed Takimi jak Ty???

użytkownik usunięty
krasick

Boli mnie jak traktujesz godło Polski. Jeśli nie wychowano cię w szacunku dla godła, to nie zrozumiesz. Jak można używać godła jako obrazeczka przy swoim nicku?

ocenił(a) film na 7
krasick

Ale twój temat może i ma w sobie nutę racji. Ale Vigilate ma racje krytykując cię za awatara, ponieważ obniżasz rangę godła państwowego, a sam piszesz o obronie kraju. Jeśli uważasz że jest to godne miejsce na to by być znakiem jakby towarowym. I czy też uważasz że to odpowiednie miejsce gdzie ludzie w większości mają bądź jakie znaczki, przykładowo ja zwykłego pingwinka, czy inny koleś na forum ma adolfa. Jak chcesz bronic dobrego imienia kraju zacznij od swojego podwórka.

rafib1975

Zauważyłeś różnicę. Jeden koleś ma pingwinka, drugi adolfa, a jeszcze inny, kochający swój kraj ma godło. Czy człowiek noszący koszulkę z godłem obniża jego rangę, czy manifestuje szacunek do najwyższych wartości, na których Polska była zbudowana? Czy moneta,na której jest godło, którą ktoś otrzymał za sprzedanie swoich braci obniża jego rangę? Czy ja Twoim zdaniem zaniżam rangę godła, broniąc go przed agresorami na nie plujących? Kocham swój kraj i możesz mi wierzyć, moje serce darzy największym szacunkiem symbol naszego narodu. Nie daj sobie wmówić, żeby "nie używać tego symbolu do...". To zdanie bardzo często wymawia lewactwo, dla którego żaden symbol nie ma wartości i dla których nie ma żadnych świętości. Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
krasick

Nie daj sobie wmówić, żeby "nie używać tego symbolu do...". To zdanie bardzo często wymawia lewactwo, dla którego żaden symbol nie ma wartości i dla których nie ma żadnych świętości.
Opowiadasz nonsensy. To właśnie lewactwo wymyśliło w latach 60-tych flagi na koszulkach, na majtkach i gdzie się tylko da. Potem łatwiej taką majtkową flagę spalić, bo nie ma psychologicznych oporów. Czy wyobrażasz sobie, że za czasów II RP ktoś wyszedłby na ulicę w koszulinie z białym orłem? Ten znak przysługiwał tylko nielicznym w szczególnych okolicznościach. Symbolizował MAJESTAT Rzeczypospolitej: na jej pieczęciach, monecie, mundurach ludzi jej służących, strojach reprezentantów. A teraz, proszę, biały orzeł szlaja się już nawet jako awatar na forum filmowym....

krasick

Zgadzam się z tym, że Ty powinieneś mieć 100% prawo do noszenia Godła, herbu i flagi RP jako avatarka. Sam rezygnuję z tego zaszczytu.
________________________________________________________________________________ ___________
A tu z innej beczki. Jesteś prawdziwym Polakiem Nacjonalistą, Narodowcem, Patriotom i Katolikiem. Zrób coś dla swojego kraju i idź na dobrowolne przeszkolenie wojskowe.
http://praca.wp.pl/title,Kto-zostanie-powolany-na-cwiczenia-wojskowe-w-2013-roku ,wid,15191702,wiadomosc.html
http://bi.gazeta.pl/im/9/7324/z7324519X,29-wrzesnia--Kijow--Pobor-do-wojska-w-na jwiekszym.jpg
Miłej zabawy!!! :) :) :)