PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624892}
7,4 157 tys. ocen
7,4 10 1 157022
6,9 67 krytyków
Pokłosie
powrót do forum filmu Pokłosie

Genialny!!

ocenił(a) film na 9

Film bardzo poruszający, dający dużo do myślenia. Nie jest on tak jak niektórzy mówia ANTYpolski. Ludzie obudźcie się i spójrzcie prawdzie w oczy. Ile podczas wojny było szmalcowników, krętaczy, oszustów którzy martwili się tylko o swoje dupy, dbając o to żeby im było tylko dobrze. Nie oszukujmy się film jest uniwersalny. Pokazuje on prawdę o ludziach. Ludzie byli, są i będą siać nienawieść wobec innych, starać sie aby zagarnąć jak dla siebie najwięcej wszelkimi sposobami, czasem wbrew moralności. Pasikowski nie stawia Polaków w złym świetle!! Defakto główni bohaterzy chcą sprawiedliwości i rozwiazania całej sytuacji. Naprawdę jest to bardzo dobry film, na najwyższym poziomie. A Ci którzy tak marudzą polecam zagraniczne kino, bo wkońcu są prawdziwymi polaczkami dla których polska kinematografia to gówno. Żal mi was. Nie DOCENIACIE tego co macie. Ci którzy ocenili ten film ponizej 7 współczuje niedorozwoju mózgu ( wkońcu film przeznaczony dla osób w pełni majętnych)

użytkownik usunięty
paula18011

Niech każdy ocenia jak chce. Film ma też swoje słabe strony i sam przez chwile się zastanawiałem czy nie zasłużył na jedynie 6. Jednak w końcowym rozrachunku myślę, że się broni.