PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624892}
7,4 157 tys. ocen
7,4 10 1 157027
6,9 53 krytyków
Pokłosie
powrót do forum filmu Pokłosie

To artykuł jednego z blogerów. Zasady zachowania w kinie można by jednak zastosować do wszystkim filmów tego kalibru/rodzaju. A jedzenia popcornu w ogóle nie rozumiem ale trudno jak ludziom się chce to niech sobie chrupią. U nas na Pokłosiu nikt nie ciamkał.:)
http://tomaszgolonko.natemat.pl/38905,jak-obejrzec-poklosie-instrukcja-obslugi

Tomatoes

Dobre :)
i tyczy się nie tylko tego filmu...

anusia007

Wiem. Generalnie jestem w stanie znieść wiele zachować ale na niektórych filmach wypada jednak zachować powagę i już ten telefon np. ściszyć. :)

Tomatoes

Kinowy savoir vivre. Powinny wisieć jakieś regulaminy.Rozumiem, że popcorn trzeba sprzedać i cole też. Wyłączenie telefonu to jednak żadna strata, tak samo jak nie komentowanie w trakcie.

ocenił(a) film na 8
Tomatoes

Popcorn to zmora kin. Nie ma nic gorszego niż siedzenie obok rozanielonych nastolatek, wsuwających śmierdzący popcorn, grzebiących przez 80% filmu w komórce i plotkujących o chłopakach z klasy. Tragedia, nic tylko podejść i sprzedać solidnego liścia bo wszelakie prośby i groźby najczęściej nie działają.

ocenił(a) film na 8
Tomatoes

Sam kupiłem sobie zagrychę ale po kilkunastu minutach filmu ani myślałem o jedzeniu. Zresztą jak cała reszta na sali. Ale i tak najbardziej sugestywna jest cisza po seansie kiedy ludzie powoli wstają i wychodzą z sali w ciszy z kamiennymi twarzami. To chyba jest najlepszy komentarz.