Pluć,kopać,oczerniać Polaków bardzo jest proste i bez kary,ale skrytykować Żyda? Z miejsca się
jest antysemitą,faszystą,nacjonalistą.Coś tu nie jest w porządku.
Myślę że krytyka Żyda nie jest zła ale Polacy nie znają umiaru zaraz zmieniło się to w paranoje.
A to ze Polacy dają się poniżać to na własne życzenie i przeważnie przez samych siebie niestety brat sprzeda brata taki już nasz kraj.
Uważam,że nikogo nie wolno bez powodu obrażać nikogo.Żydzi też, mają wiele grzechów na sumieniu.Wystarczy się zainteresować,poszukać.
Według mnie Maciej Stuhr to jeden z lepszych aktorów młodego pokolenia.Może niech Pan na siebie spojrzy i pomyśli co Pan wypisuję.
A lewicowe bydło już go wielbi ponad miarę,zaszczytom u lewarowego bydła nie będzie końca,także chłopina poczuje się doceniony.Michnik z Blumsztajnem może nawet postawią Mu pomnik.
Dobra, weź coś napisz na Żydów, skoro potrzebujesz.
To w końcu twój temat. Wyżyj się. Ja ciebie nie nazwę antysemitą, faszystą, nacjonalistą. Serio.
Nie jestem antysemitą,prawicowcem czy oszołomem,nie chcę się na nikim wyżywać .Napisałem tylko swoją opinie o filmie Pokłosie" Skąd te nerwy?
Jakie tam nerwy. Spokojnie jest.
Przecież nie określam nikogo. Wyglądało, jakby dotknęła ciebie niesprawiedliwość. Czasem człowiek musi z siebie coś wyrzucić, by poczuć się lepiej.