PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624892}
7,4 157 tys. ocen
7,4 10 1 157027
6,9 53 krytyków
Pokłosie
powrót do forum filmu Pokłosie

Temat otwarty

ocenił(a) film na 3

Pluć,kopać,oczerniać Polaków bardzo jest proste i bez kary,ale skrytykować Żyda? Z miejsca się
jest antysemitą,faszystą,nacjonalistą.Coś tu nie jest w porządku.

ocenił(a) film na 8
ralf7

Myślę że krytyka Żyda nie jest zła ale Polacy nie znają umiaru zaraz zmieniło się to w paranoje.
A to ze Polacy dają się poniżać to na własne życzenie i przeważnie przez samych siebie niestety brat sprzeda brata taki już nasz kraj.

ocenił(a) film na 3
GreenEye

Uważam,że nikogo nie wolno bez powodu obrażać nikogo.Żydzi też, mają wiele grzechów na sumieniu.Wystarczy się zainteresować,poszukać.

ocenił(a) film na 8
ralf7

Jak każdy naród na świecie.

ralf7

Spójrz na siebie i sobie podobnych. Prawicowe bydło już opluwa Stuhra.

ocenił(a) film na 3
paw_2

Nie jestem prawicowcem i na nikogo nie pluję "obserwatorze".

ocenił(a) film na 3
paw_2

Według mnie Maciej Stuhr to jeden z lepszych aktorów młodego pokolenia.Może niech Pan na siebie spojrzy i pomyśli co Pan wypisuję.

ocenił(a) film na 8
paw_2

paw_2 skąd ta agresja ?

GreenEye

Ogląda za dużo telewizji ;)

paw_2

A lewicowe bydło już go wielbi ponad miarę,zaszczytom u lewarowego bydła nie będzie końca,także chłopina poczuje się doceniony.Michnik z Blumsztajnem może nawet postawią Mu pomnik.

ralf7

Dobra, weź coś napisz na Żydów, skoro potrzebujesz.
To w końcu twój temat. Wyżyj się. Ja ciebie nie nazwę antysemitą, faszystą, nacjonalistą. Serio.

ocenił(a) film na 3
Piramidoglowy

Nie jestem antysemitą,prawicowcem czy oszołomem,nie chcę się na nikim wyżywać .Napisałem tylko swoją opinie o filmie Pokłosie" Skąd te nerwy?

ralf7

Jakie tam nerwy. Spokojnie jest.
Przecież nie określam nikogo. Wyglądało, jakby dotknęła ciebie niesprawiedliwość. Czasem człowiek musi z siebie coś wyrzucić, by poczuć się lepiej.

ocenił(a) film na 3
Piramidoglowy

Za stary jestem , aby z Panem wchodzić w dyskusję,przepraszam, trudno........

ralf7

Człowieku ,po co Ty się tak tłumaczysz bolszewikom.Nie tędy droga.

ocenił(a) film na 3
adina

Pozdrawiam....

ocenił(a) film na 3
ralf7

Dobrze, że ta dyskusja uspokoiła się,problem aktualny niestety.