Zajrzałem, bo byłem ciekaw opinii kinomanów: czy film ciekawy, czy dobre role, sprawna reżyseria.
A tu proszę, wirtualny zjazd młodzieży wszechpolskiej wraz z sympatykami i antypatykami.
Wobec tego, proponuję, żeby kinomani z góry sobie odpuścili to forum i poszli do kina w ciemno, a opiniami podzielili się gdzieś indziej.
Choć osobiście nie wiem, gdzie takie szczęśliwe, wolne od "prawdziwych polaków" miejsce można znaleźć, bo mam wrażenie, że pojawiają się ze swoimi tekstami o prawdziwej polskości uciśnionej przez potwora Michnika nawet na forach miłośników budowy modeli żaglowców w butelkach.
Jeśli ktoś chce z nimi tu polemizować, czyli karmić trolle i nurzać się z nimi w błocie, jego sprawa. Ja zamierzam ich zupełnie zignorować.
Pójdę w Twoje ślady, aklekot. Też mam dosyć tego zjazdu młodzieży wszechpolskiej. Wracam na strony o filmach. Chociaż takich nieskalanych politycznym brudem praktycznie nie ma...
Tutaj nie spodziewaj sie niczego innego .... tu pisują głównie te same buraki co na onecie.