PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624892}
7,4 157 tys. ocen
7,4 10 1 156996
6,9 67 krytyków
Pokłosie
powrót do forum filmu Pokłosie

good job

ocenił(a) film na 8

mało polskich tytułów jest godnych polecenia ale ten jak najbardziej:))) ostatnimi czasy obejrzałem jeszcze oblawe tez doby:D

WuchtaWiaryTej

Nastepny wielki "film" facet lazi po lesie przez 83 minuty ,czasem kogos zastrzeli ,czasem komus utnie glowe,czasem po prosi cos na bol zęba.MEGA hahaha

ocenił(a) film na 8
gemini300

to wg Ciebie jakim obrazom polskiej kinematografii nadałbys "tytuł" wielki? Pytam tak z czystej ciekawosci:)

WuchtaWiaryTej

Ciezko z Polskich wskazac jakis "wielki" wspolczesny film,podobala mi sie Drogówka i Supermarket ostatnio.

ocenił(a) film na 8
gemini300

to wg.Ciebie który tytul w polskiej kinematografii zasluguje na miano "wielkiego"??? ptam tak z czystej ciekawości:D

ocenił(a) film na 8
WuchtaWiaryTej

no to fakt same gnioty wychodza typu bitwa warszawska kac wawa wymianiac mozna w nieskonczonosci:D i własnie mysle ze i ob lawa i poklosie wyr ózniaja sie na tle tej zenady może bez rewelacji ale troche bardziej abitne tytuły:))) co do supermarketu tak srednio mi sie podobał no ale drogówka mistrzostwo świata tak jak i dom zły:D

ocenił(a) film na 10
WuchtaWiaryTej

Wymyk, Róża i Lincz jeszcze można zaliczyć do grupy lepszych filmów ostatnich lat

ocenił(a) film na 8
santini24

Lincz i Wymyk widzialem tez godne polecenia popieram przedmówcę chociaz Wymyk troche tak na siłe ogladałem a Róze wlasnie mam zamiar obejrzeć:D

ocenił(a) film na 8
WuchtaWiaryTej

aaa teraz jakos na dniach dzień KObiet ma miec chyba premiere tez zapowiada sie całkiem dobrze:)