mało polskich tytułów jest godnych polecenia ale ten jak najbardziej:))) ostatnimi czasy obejrzałem jeszcze oblawe tez doby:D
Nastepny wielki "film" facet lazi po lesie przez 83 minuty ,czasem kogos zastrzeli ,czasem komus utnie glowe,czasem po prosi cos na bol zęba.MEGA hahaha
to wg Ciebie jakim obrazom polskiej kinematografii nadałbys "tytuł" wielki? Pytam tak z czystej ciekawosci:)
Ciezko z Polskich wskazac jakis "wielki" wspolczesny film,podobala mi sie Drogówka i Supermarket ostatnio.
to wg.Ciebie który tytul w polskiej kinematografii zasluguje na miano "wielkiego"??? ptam tak z czystej ciekawości:D
no to fakt same gnioty wychodza typu bitwa warszawska kac wawa wymianiac mozna w nieskonczonosci:D i własnie mysle ze i ob lawa i poklosie wyr ózniaja sie na tle tej zenady może bez rewelacji ale troche bardziej abitne tytuły:))) co do supermarketu tak srednio mi sie podobał no ale drogówka mistrzostwo świata tak jak i dom zły:D
Wymyk, Róża i Lincz jeszcze można zaliczyć do grupy lepszych filmów ostatnich lat
Lincz i Wymyk widzialem tez godne polecenia popieram przedmówcę chociaz Wymyk troche tak na siłe ogladałem a Róze wlasnie mam zamiar obejrzeć:D