PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624892}
7,4 157 tys. ocen
7,4 10 1 157022
6,9 67 krytyków
Pokłosie
powrót do forum filmu Pokłosie

To jest wspaniała rada! MACIEK: Pycha! Wyobrażam sobie jego minę! TOMEK: Świetna rada wujku, bardzo dobra rada! wołaly dzieci w propagandowym programie prowadzonym przez SBeka, teraz tak samo na jedną nute pieją z zachwytu nad tym antypolskim syfem lemingi

ocenił(a) film na 1
PEACEandLOVE

No. Walą sobie lemingi gremialnie gruchę nad tym gniotem z zapałem godnym lepszej sprawy. :)
I robią mentalną laskę grupowo genialnemu Maciusiowi z Cedyni.

ocenił(a) film na 9
ElRio

Dzięki za ten wątek - próbowałem z Wami dyskutować ale to jak z motyką na słońce. Albo ze słońcem na motykę :)
A tu okazuje się że i kultura takze nie domaga.
Nie pozdrawiam.

jm1964

i co, nie chciano dyskutować z odkorowanym lemingiem? trudno, znajdziesz sobie polemistów na forum gazety.pl

ocenił(a) film na 9
grezyl

Chłopie, problemem jest to, że zarówno szeryf odkorowanych lemingów jak i szeryf zakutych moherówdo kupy z paroma wodzami prawdziwych Polaków tak prowadzą politykę, że ty i ja plujemy na siebie, zamiast rozmawiać.
Pomyślałeśo tym?

ElRio

ROTFL. dzięki za ten komentarz

PEACEandLOVE

Zapoznaj się z historią pastuszku moherowy.Pogrom w Jedwabnem to dzieło Polaków i nie zafałszuje tego ani Twój ksiądz w kościele ani PiS.Kwiczcie sobie do woli.Wasze prawdy są nic nie warte.Prawda tak was boli,że już dławicie się jadem.Gadacie tylko o PO,bo o niczym sensownym nie potrafcie.Bareja był mistrzem,wy jesteście opętanie jakąś dziwną ideologią i ani to śmieszne ani mądre.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
grezyl

Brevik?

Carlito78

Za to twój Rabin pieknie ukrywa zbrodnie żydowskie :P