PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=569166}

Postrach nocy

Fright Night
2011
5,6 30 tys. ocen
5,6 10 1 30220
5,2 19 krytyków
Postrach nocy
powrót do forum filmu Postrach nocy

Mówię wam ze to będzie coś typu Zmierzch z tą róznicą ze tutaj wampir nie bedzie kontrolowal swojego instynktu ale ogólnie przeczuwam ze to bedzie dno !

Czyzykowski

Dlaczego ludzie porównują filmy o wampirach tylko do Zmierzchu? Czy już każdy film jaki wyjdzie o wampirach będzie porównywany do Zmierzchu? Może czas zacząć od klasyki typu Dracula czy wywiad z wampirem?

ocenił(a) film na 4
Czyzykowski

dno to Twój post...tak btw....w zmierzchu żadnych wampirów nie widziałem...tylko samych pedałów udających wampiry....Postrach Nocy jest riimejjkiem filmu z 85, który był jednym z moich ulubionych filmów dzieciństwa i jeden z lepszych o tematyce wampirów...więc na pweno gorszy niż Zmierzch nie będzie...bo trzeba się już postarać aby nakręcić większą kupę...

ocenił(a) film na 4
Czyzykowski

Ogółem to znowu jest remake, i nie jest on w stylu zmierzchu, chyba że całkiem oszaleli i zmienia watki :P Polecam oryginał z 85 i druga część tego filmu:))

ocenił(a) film na 3
Czyzykowski

nope, zwiastun i reklama przyzwoite, zmierzch to nie film o wampirach

ocenił(a) film na 4
Czyzykowski

Zmierzch mi się kompletnie nie podobał. Tak jak już wcześniej wspomniano - nie jest to film o wampirach. "Fright Night" nie można nawet porównać do Zmierzchu. Wampir to wampir - rządny krwi drapieżnik, bezwzględny morderca. A nie ciota, która się zarzeka że nigdy nie zabije człowieka O_o Nie wiem jak w ogóle można było strzelić takie porównanie. Ale każdy ma swoja opinie. Może Ty zmienisz swoją gdy oglądniesz film. Polecam.

ocenił(a) film na 8
Forever_18

Nie zapominajcie, że zmierzch jest zaliczany do horrorów :D

midnight_shadow

Ale tylko przez Filmweb - żeby zaliczać Zmierzch do horrorów, trzeba mieć zaprawdę dziwaczne poczucie humoru...

użytkownik usunięty
Czyzykowski

Możesz byś najpierw dowiedział się o czym był oryginał i się dopiero wypowiadał?
Ahh.. zapomniałem pewnie nie wiesz, że to remake bo przecież "Zmierzch" to "pionier" wśród tego typu filmów i nic innego się nie liczy :D:D:D W ogóle nie rozumiem jak można porównywać wszystko co chociaż zahacza o tematykę wampirów do tej tandety.

ocenił(a) film na 8

Dla mnie i tak najlepszy pośród wampirów to Lestat :) Królowa Potępionych to może nie jest horror, ale nikt nie zagrał wampira lepiej niż Stuard Townsend!