"Kosmiczna gorączka" określiła nowy poziom złego filmu. Jednak przy "Potworze" tamten film to wypoczynek nad brzegiem tropikalnej zatoczki wobec nowego wymiaru bólu przez tysiącletnie trawienie w brzuchu straszliwego Sarlaaca. Ze zdumieniem przyznaję że nie znajduję nic pozytywnego w tym filmie, zaś jego oglądanie powinno być karą w norweskich więzieniach.
Tylko i wyłącznie dla najzagorzalszych entuzjastów kina klasy Z xD To najgorszy obok dzieła "Birdemic" (tego widziałem tylko recenzję więc się nie liczy) film jaki widziałem. Seans już dziś o 22, zapraszamy! Wasze życie nie będzie już takie same...
o ja cóż za efekty i jakie odgłosy wystrzału i bronie bez odrzutu po prostuj pięknie
Ona gra na jakiś kodach, ma nieskończoną amunicję do tego vulcana.
Muszę se takiego sprawić.
Mówcie sobie co chcecie, ale koleś, któy to zmontował jest naprawdę kimś.
Scenariusz, aktorstwo, muzyka, efekty niskobudżetowe - wszystko może być do dupy, ale koleś, który to posklejał spisał się.
Naprawdę. Większość ujęć oblana jest ładną oprawą klimatyczną - niczym ze starszych gier! MOC!
ktoś ma fajny topór jeśli okaże się zabójczy a broń palna nie to ich wyśmieje chyba że..... to jakiś magiczny topór z PULSU TV
hmm... i dlatego ucharakteryzowali go na pande z nowotworem? straszne... rodzice pewnie przez miesiac po tej roli nie mogli dziecka domyc ;)
ale jego raczej nikt nie atakuje drewnianym kolkiem ani nic, a ta lasencje od razu karabinem potraktowali... ;P
Ja niezwykle rzadko coś piszę tutaj... ale... ten film leci już kilka minut i próbowałem być twardy. Ja nie wiem czy 50 litrowy gąsior z tegorocznym winem domowym by wystarczył. Ten film to zło w czystej postaci. Scena z dziewczyną z minigunem w samochodzie... gra aktorska, przy której W11 to projekt oskarowy... praca kamery...
Nie oglądajcie tego: wasza rodzina może mieć przez następne siedem pokoleń zaburzenia emocjonalne.
Ale piękne ujęcia ławek i klas.
Btw, grupa w piwnicy to statyści nie wypowiadający jednego słowa. Podejrzewam że wmówiono im że idzie tornado i kazano im się tam schować, po czym kręcono ich z ukrycia.
A to "pół" bo zemdlałeś, jak organizm szoku nie zniósł, czy jak się bronił przed obrazem?