"Kosmiczna gorączka" określiła nowy poziom złego filmu. Jednak przy "Potworze" tamten film to wypoczynek nad brzegiem tropikalnej zatoczki wobec nowego wymiaru bólu przez tysiącletnie trawienie w brzuchu straszliwego Sarlaaca. Ze zdumieniem przyznaję że nie znajduję nic pozytywnego w tym filmie, zaś jego oglądanie powinno być karą w norweskich więzieniach.
Tylko i wyłącznie dla najzagorzalszych entuzjastów kina klasy Z xD To najgorszy obok dzieła "Birdemic" (tego widziałem tylko recenzję więc się nie liczy) film jaki widziałem. Seans już dziś o 22, zapraszamy! Wasze życie nie będzie już takie same...
"Nic" to jednak coś :)
Ja się skuszę.
Nie ma lipy, trzeba być twardym nie mięciuszkim.
No, oby mój kineskopek dotrwał do TEGO. Przyda się odrobina równowagi po tym, jak postawiłem dwóm krótkometrażowym filmom z rzędu po dziesiątce. Muszę kiedyś postawić w końcu tę symboliczną jedynkę :) .
Widzę że mało kasy było na zrobienie filmu, skoro nawet na plakacie bronie są... narysowane :D
Myślę że budżet na efekty, boski scenariusz a zwłaszcza na przegenialne wręcz udźwiękowienie pochłonął takie sumy, że na zbyt reprezentacyjne plakaty już zabrakło funduszy.
po dzisiejszym krocionogu (godz20) zapowiada się prawdziwa wisienka na torcie a że według naszego Guru jakim jest niewątpliwie Valdoraptor23 "kosmiczna gorączka" jest filmem lepszym od dzisiejszego więc muszę skoczyć po alkohol bo inaczej moge tego psychicznie nie przetrwać :)
ale jak brzmi moje życiowe motto - co mnie nie zabije to mnie wzmocni :)
Ależ proszę mnie nie zawstydzać, jestem tylko skromnym użytkownikiem :D
Zaprawa będzie wskazana.
Motto słuszne ;)
Jestem!
Trochę spóźniony, ale lepiej późno niż wcale, mam czipsiki i piwo, mogę oglądać :)
Możecie myśleć: Eee tam, przesada, Taka tam zachęcająca ściema, żeby zainteresować wiele osób. Żartobliwe hiperbolizowanie na temat poziomu...
Moi przyjaciele, którym pokazałem film w necie też tak myślelu... Teraz walczą o życie
:P
Serio, to dali radę obejrzeć tylko kilka scen na przewijaniu. Tych "najlepszych", ale akurat wyraz najlepszy pasuje tu do czegokolwiek jak ryba do roweru xD
Jeden z moich 'ulubieńców' pulsowych, ale oczywiście nie odmówię sobie seansu ;D
Aaa! Dał 8! Jaszczury z gorączki go mają! :D
A taki dobry człowiek był, tyle mógł jeszcze ocenić ...
Powiem tylko, że była to uczciwa ocena po pierwszym oglądnięciu :) może dzisiaj zmienię ;P
No mamy nadzieję! Niweczysz wysiłki PFP zdradziecko zawyżając ocenę ! Musimy zejść poniżej 2.
Na trzeźwo
Zwróć uwagę na klimat - jak w starych grach komputerowych ;) Za to dałem 8 ;) na tyle zasługiwał ;)
Nie wiem, czy będę pisał z Wami podczas filmu, ale może się uda ;)
Dodatkowo, wszystkim "członkom" PFP polecam film:
http://www.filmweb.pl/film/ThanksKilling-2009-462556
Kosmiczne ocieplenie tydzień temu, teraz Potwór. Aż strach się bać, co będzie w przyszły poniedziałek w seansie po 22 :D
Super, stworek ryczy jak zachrypnięta gęś. Identyczny odgłos słyszałem już gdzieś.
Albo mi sie telewizor pie.rdoli albo film ma na celu zbudawnie klimatu poprzez tą mgłe, ale masa