PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=840536}

Powiedz mi, kim jestem

Tell Me Who I Am
2019
7,3 3,8 tys. ocen
7,3 10 1 3755
Powiedz mi, kim jestem
powrót do forum filmu Powiedz mi, kim jestem

Sławny artysta

ocenił(a) film na 9

Ktoś wie lub czy ktoś się domyśla, kim może być ten sławny artysta?

KAMA353

Jestem za słaby z angielskim, aby czytać książkę. Może jest tam więcej szczegółów?

ocenił(a) film na 6
KAMA353

Też mnie to zaciekawiło. W dokumencie wspomniane jest, że w pokoju w którym miałbyć zgwałacony chłopiec były obrazy więc tyle wiadomo, że to prawdopodobnie malarz.

Spinel

Były obrazy i kolumny, w Londynie przełom 70/80lat ? nie koniecznie malarz, może kolekcjoner sztuki. Pytanie czy ofiara faktycznie może wówczas nie rozpoznała typa ale przez lata mogła gdzieś natrafić na niego w mediach i nie chcą wyjawić. kij wie

ocenił(a) film na 10
KAMA353

A pomyśl o tych wszystkich listach od wojskowych, którzy ją uwielbiali... Kto wie, ilu z nich wielbiło ją, a ilu wielbiło ją za "usługi", które to monstrum im świadczyła przy pomocy jej synów. Kuźwa, świat jest chory.

ocenił(a) film na 6
sosen88

Też o tym pomyślałem... Szkoda, że już jako dorośli mężczyźni (brat, który pamiętał), nie pociągnęli do opowiedzialności swoich katów i osoby, które je wykorzystywali... Zniszczone dzieciństwo, psychika, ale życie udało im sie ułożyć. Te potwory, które ich skrzywdziły powinny zostać zutylizowane

ocenił(a) film na 10
nieSEZONOWI_youtube

To by było potrzebne. Ale zobacz jak po aferze z Epstinem wszystko szybko ucichło. A ilu tam wpływowych ludzi było zamieszanych. Do władzy ciągnie właśnie takich skrzywionych, a później mogą oni używać tej władzy dla chronienia siebie...

ocenił(a) film na 6
KAMA353

Jimmy Savile? Mógł to być ktokolwiek, biorąc pod uwagę to, że bogaci i wpływowi pedofile mają większe szanse na tuszowanie swojej działalności za życia