PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501868}

Poznasz przystojnego bruneta

You Will Meet a Tall Dark Stranger
2010
6,0 44 tys. ocen
6,0 10 1 44089
5,8 40 krytyków
Poznasz przystojnego bruneta
powrót do forum filmu Poznasz przystojnego bruneta
robertgicz

Ja też. Ale jest jeden problem. LOLOL. u nas 11 marca a w na Świecie 15 maja. WTF? Zawsze było że na Świecie(USA) wszystko szybciej było... pomyłka?

ocenił(a) film na 9
bisban

Na świecie była premiera w 2010r. Dodam jeszcze, to tak z innej beczki, że szkoda, że Woody nie zagrał Alfiego. Myślę, że byłby lepszy od Hopkinsa, chociaż oczywiście nie czepiam się, sir Anthony zagrał O.K., ale to rola wymarzona dla Woodego Allena.

robertgicz

Kurczę, nie doczytałem. Mój błąd ;) Zgadzam się, Woody Allen stanowiłby idealną postać Alfiego ;>

użytkownik usunięty
robertgicz

" (...) to rola wymarzona dla Woodego Allena".

Sam Allen twierdzi inaczej. Rok temu w wywiadzie dla Grażyny Torbickiej powiedział:
"Mógłbym zagrać rolę Anthony'ego Hopkinsa ale byłbym tylko zabawny. Zaledwie zabawny, a nie byłbym dobry. Bo Anthony Hopkins jest wielkim aktorem. On umie być śmieszny, ale umie też pokazać smutek i wewnętrzne bogactwo i głębie. Ja bym tak nie umiał, ja bym umiał tylko rozśmieszyć. I to wszystko. Więc wolałem żeby zagrał to Anthony Hopkins".

ocenił(a) film na 9

Dzięki za cytat. Nie zmienia to jednak mojej chęci zobaczenia Allena w roli Alfiego. Jakoś potrafię go sobie w tej roli wyobrazić, nawet bez wewnętrznego bogactwa i głębi. Oczywiście, jako Hannibal Lecter zwycięża Anthony Hopkins.