PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501868}

Poznasz przystojnego bruneta

You Will Meet a Tall Dark Stranger
2010
6,0 44 tys. ocen
6,0 10 1 44089
5,8 40 krytyków
Poznasz przystojnego bruneta
powrót do forum filmu Poznasz przystojnego bruneta

swietny film

ocenił(a) film na 7

jeden z lepszych jaki widzialem Woodiego,bo o polnocy w paryzu to kicz jak dla mnie ocena dobre 7

ocenił(a) film na 9
acmilan8

Zgadzam sie:-) Wlasnie obejrzalam i jestem zachwycona! Takiego balaganu zyciowego jeszcze nie widzialam. A najlepsze jest to, ze ludzie czesto sa naprawde tacy glupi:)

ocenił(a) film na 7
anitka333333

ja widzialam ale film moze byc

ocenił(a) film na 10
acmilan8

Zgadzam się.Jedna z najlepszych komedii Woodego Allena.

ocenił(a) film na 8
Peter2013

Teściowa jest niesamowita!!! Najbardziej rozbawiła mnie scena z Sally, Royem i Cristal - jak im doradzała i wychwalała tą wróżkę

ocenił(a) film na 5
acmilan8

A dla mnie był rozczarowujący. Mimo, że uwielbiam kino Allena i większość jego komedii bawi mnie do rozpuku to ta była 'średniawa', nawet nie wiem, czy mam ją odbierać w kategoriach komediowych.

ocenił(a) film na 4
mrs_jonas

Jestem tego samego zdania, co Ty. A jesli mialbym porownac ten film z "O polnocy w Paryzu", to jednak Paryz ocenilbym duzo wyzej. Ale to moja ocena, kazdy ma prawo do wlasnej :)

ocenił(a) film na 10
bialy__02

Dla mnie "O północy w Paryżu" jest dużo słabszym filmem. Nie lubię takich surrealistycznych klimatów w filmach Allena. Według mnie "Poznasz przystojnego bruneta" jest dużo ciekawszym dziełem, które obfituje we wspaniałe dialogi i zwroty akcji. "O północy w Paryżu" mu nie dorównuje, ani też nie jest taki zabawny..

ocenił(a) film na 5
bialy__02

Tu też się z Tobą zgodzę. :) "O północy..." naprawdę przyjemnie się oglądało i przynajmniej film mnie bawił.

ocenił(a) film na 4
mrs_jonas

I wszystko jasne ;-)