PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8866}
7,4 166 tys. ocen
7,4 10 1 165989
7,3 58 krytyków
Predator
powrót do forum filmu Predator

Widziałem......

ocenił(a) film na 10

.....ten film z 200 razy, za każdym razem czuje atmosferę grozy i wszechogarniający strach....przed nieznanym. Dla mnie jest to najstraszniejszy film jaki w życiu widziałem, żaden horror się do tego nie umywa. Teraz poluje na Predator Special Edition, z odnowionym i renderowanym obrazem oraz mnóstwem pobocznych sytuacji, m.in. dokument Inside the Predator. Kiedy byłem mały, tzn. w 1987 roku i uruchomiona mi kablówkę, wówczas pamiętam sceny kręcenia tego filmu, chce to sobie odświeżyć i przypomnieć. Predator - łowca z zasadami i jak dla mnie potwór wszech czasów :)

Nuchu

Po co polować, wystarczy wejść na allegro i normalnie kupić 2 dyskowy special edition już za zaledwie 39zł..

Nuchu

Dla mnie predator nie jest horrorem ale film jest znakomity , moja ulubiona scena to gdy "Bill Duke" wali na slepo z karabinu ;D

ocenił(a) film na 9
kulek4444

http://pl.youtube.com/watch?v=waSCrEpjPF4

ocenił(a) film na 10
Nuchu

No ja ogladalem go narazie 94 razy , wlasnie zamowilem sobie ta wersje special 2dvd ale jest kosztowala mnie ona 62 zl a nie tak jak kolega mowil 39 zl teraz dopiero zacznie sie jazda bede chyba codziennie go ogladl heh ,a co do filmu dla mnie najlepszy film Sci-Fi w histori kina

leon_25

To zapłaciłeś potwornie drogo, bo czasami naprawdę można trafić fajną cenę takiego wydania, tak jak np tutaj (cena 49zł)
http://www.allegro.pl/item402098771_predator_special_2_disc_edition.html

ocenił(a) film na 10
rolnik_sam_w_dolinie

W sumie to za film zaplacilem 55zl ale dochodza do tego jeszcze koszty wysylki

leon_25

..ale uwierz mi, nie pożałujesz zakupu, ja kupiłem jakieś 4 lata temu takie wydanie dwudyskowe i jestem zadowolony jak nigdy..

Może jakość obrazu i dźwięku nie stoi na najwyższym poziomie ale za to dodatki rekompensują wszystko (polecam szczególnie 'Inside the Predator' w którym z szacunkiem wspominany jest Kevin P.Hall, filmowy łowca).

No i w porównaniu do polskiego wydania film jest W CAŁOŚCI, nie pocięty bezczelnie jak u nas..