PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=448713}

Projekt: Monster

Cloverfield
2008
6,4 69 tys. ocen
6,4 10 1 69027
6,0 32 krytyków
Projekt: Monster
powrót do forum filmu Projekt: Monster

Film jest totalne dno szkoda czasu na niego.
Czułem się jakbym oglądał mój film z sylwestra :D.

ocenił(a) film na 10
Daeli

Jak juz tak piszesz to moze bys uzasadnil ?A moze puszesz ta tylko dla tego aby ktos zwrocil na ciebie uwage bo w realu nikt tego nie robi?

kingdk3

Lansuje się chłopak, nikt go nie kocha...

Mahone93

Dzieci neo się znaleźli.Nie rozumiesz wypowiedzi to spierd*** a nie spamujesz :D nie karmić trolli więc dam sobie spokój z wami ::D:D:

Daeli

Za twardo miałeś jak cię z kinder niespodzianki wyciągnąłeś, utukłeś se palca? :D

Mahone93

wyciągnęli* :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Daeli

Ale z ciebie idiota jakbyś nie zauważył to na tym forum właśnie ty jesteś trollem ... o ile wiesz w ogóle co to znaczy. Bo jeżeli nie to wszystko tłumaczy. Ale wiesz co nie żal mi cię. Też nie uważam że film jest genialny jakbyś chciał coś znowu "mądrego" odpisać. Uważam że jest dobry i interesujący.

ocenił(a) film na 10
Mahone93

ee nie ma sensu Diffus sie pchac w taka rozmowe z kolega Mateuszem ktory chyba nie zna sie na filmach :)

Daeli

Widze podales bardzo trafna argumentacje o_O
Naprawde Cie nikt nie kocha skoro probujesz sie wybic a internecie...

pilasiu

"Wybić" ? A to dobre :D:D ja sie śmieje z tego co piszą i spamują tutaj a ty tu przychodzisz z gorzkimi żalami i mówisz że nikt Cie nie kocha no żal może chcesz chusteczkę ? :D Idz pooglądaj Projekt :Monster to jest film dla Ciebie :D taki żałosny jak Ty..

ocenił(a) film na 10
Mahone93

Kur...koniec z tym panie i pany, nie bluzgać mi się tu, spokój ma być. Poza tym, faktycznie mogłeś uzasadnić, tu nie nabija się licznik postów, wiec nie wiem po co niektóre dzieci nawet tu spamują.

ocenił(a) film na 5
recyklerek

Kazdy czlek moze sobie pisac o filmie co mu sie podoba i nie musi sie nikomu ze swej oceny tlumaczyc. Takie niepisane prawo ;).

Jones

Brawo widze że wiesz o co biega =) :
"Kazdy czlek moze sobie pisac o filmie co mu sie podoba i nie musi sie nikomu ze swej oceny tlumaczyc. Takie niepisane prawo ;)."

Szaczuneczek

Daeli

Wiadomo, każdy ma prawo wygłosić swoją opinię i wiadomo że nawet najlepszy film w historii kina nie spodoba się komuś. Jednak fakt poziomu następnych wypowiedzi Mateusza pozostawia wiele do życzenia i świadczy o totalnym braku wychowania.

Daeli

Dzięki waszym postom zapisałem się na tą stronę. Gościu ( Mateusz ) napisał że film mu się nie podobał i nawet uzasadnił dlaczego. Ale oczywiście wielkie oburzenie zapanowało bo ... bo co ? Najpierw obrażacie użytkownika a potem dziwicie się że tak się do was odnosi a nie inaczej. Co on miał wam jeszcze napisać. Napisał krótko i treściwie. Opinia to opinia a nie recenzja. Ludu jak nie macie czym się zająć to chociaż książki poczytajcie a nie bzdurami się zajmujecie. EH

ocenił(a) film na 5
gamael

Poziom merytoryczny forum FilmWebu spada okropnie. Juz nawet swojej opinii nt. filmu nie mozna wyrazic, nie bedac zbesztanym przez niektorych ludzi. Uzytkownik powyzej napisal cala prawde o niektorych. Smutne to, ale coz poradzic.

Jones

Nie wiem jak Wy,ale zawsze jak chce obejrzeć jakiś film to patrzę tutaj na komentarze.I ZAWSZE zwracam uwagę tylko na to :

- Ma być krótki (Max dwa zdania jeżeli jest dłuższy to go nie czytam bo to nie jest opowiastka o złym wilku.
- Na temat krótko i zwęzle.

Po czym wiem że mogę już pobrać dany film =)... bez spamu

Daeli

A dlaczego sie czułem jakbym oglądał własny sylwester lub imprezę oglądając ten film ? Oglądnijcie film to zobaczycie jakie to dno i w jaki sposób został nakręcony film jak dokumentalny z "Discovery" :D a potwór ? żal.

ocenił(a) film na 9
Daeli

musze sie zgodzic z moimi przedmowcami a to ze czytasz tylko krotkie posty swiadczy o twojej niklej inteligencji bo taki portal jak film web jst po to zeby ludzie INTELIGENTNI ktorzy maja jakie kolwiek pojecie o filmie wypowiadali swoje zdanie na temat filmow.
,,Oglądnijcie film to zobaczycie jakie to dno i w jaki sposób został nakręcony film jak dokumentalny z "Discovery" ,, bo widzisz w ,,cloverfield,, wlasnie o to chodzilo a ty robaku pewnie spodziewales sie kolejnej godzilli lub king konga.nawet nie wiesz jak zblazniles sie tym zdaniem

Daeli

Na 99% chodzisz do gimnazjum. Tylko tam używają słowa "żal" praktycznie w każdym zdaniu. Tu pokazujesz jaki jesteś inteligentny.
Na prawdę szkoda, że tacy ludzie jak Ty wypowiadają się na forum...
I nie pisze się oglądnijcie tylko obejrzyjcie. Po polsku nie umiesz pisac więc sie nie wypowiadaj.

Daeli

Kolega Mateusz ogladal chyba nie ten film albo ten film na monitorze 15:D w sumie tez tego filmu nie ogladalem aleu fam Wam i wierze ze warto na niego pojs. Jutro napisze czy warto bylo :D

Daeli

Jak już pisałem - każdy może pisać co chce na temat filmu, mógł mu się nie podobać. Jednak pewne jest to, że kolega Mateusz oglądał go na marnej jakości kinówce - co zabija 80% geniuszu filmu. A tu cytat, który to potwierdza "Po czym wiem że mogę już pobrać dany film =)... bez spamu". Za to poprawił swoją kulturę wypowiedzi w przeciwieństwie do innych;)

powelt

Krótko opisałem bo nie mam zamiaru pisać książke o tym filmie.
Bo po pierwsze nie mam na to ochoty po drugie nie mam czasu żeby sie rozpisywać.Jeżeli Wam sie podobają takie filmy które są robione amatorską kamerą to nie chce wiedzieć jakie są Wasze ulubione filmy chyba teletubisie.Co do jakości oglądałem na 32 calach a format HD chłopcze =) a kinówke to mogłeś ty oglądać jeżeli wogóle wiesz gdzie sie pobiera filmy, w co wątpie bo po twojej wypowiedzi pewnie nawet nie wiesz gdzie można pobrać napisy :D:D .A co do gimnazjum to już mam za sobą więc pewnie ty jeszcze chodzisz i sie żalisz tutaj bo Cie nie kochają ....

ocenił(a) film na 8
Daeli

Nie ma jeszcze formatu HD nie kłam:P Widziałem jakie wersje są dostępne w necie.Nawet potwora nie widaćXD.Osoby którym nie podobał się film albo widziały marną wersje w domu albo nie wiedziały na co idą do kina.

Daeli

zgadzam się z założycielem wątku. film jest nudny, brzydki potwor pojawia się na kilka sekund by po chwili zniknąć, jacys ludzie coś tam sobie rozmawiają, kamera lata bez ładu i składu. Takie Blair Witch tylko na Manhatanie :/

słabizna

ocenił(a) film na 7
Daeli

Przesadzasz, to jest całkiem niezły film. A filmowanie z ręki jest jego głównym założeniem, więc właśnie ma wyglądać jak Twój film z sylwestra i tym stwierdzeniem chyba nieświadomie skomplementowałeś twórców :).
Poza tym, rozumiem, że takie filmowanie może się komuś nie podobać, ale przecież było powszechnie wiadomo, że film jest tak zrobiony, więc jeśli pomimo to zdecydowałeś się na niego pójść, to na ten element akurat nie powinieneś narzekać.

Daeli

Mateusz, nie wiem czy zauważyłeś ale przez moje wypowiedzi ani razu nie starałem się Ciebie obrazić, bo wydawało mi się, że to inni Cię obrazili tym że nie szanują Twojego zdania. Okazało się jednak, że Ty również nie szanujesz cudzego wyśmiewają się z tego jakie kto filmy lubi. Masz problem w tym że jestem na 3 roku studiów i nie muszę nikomu udowadniać że jestem chłopcem czy nie (choć lubię jak mnie tak nazywają, bo stary się nie czuję;);)Swoją ostatnią wypowiedzią pokazałeś idealnie że jesteś jeszcze bardzo niedojrzały i nie jesteś osobą godną dyskusji, bo nie umiesz szanować innych ludzi. Pewnie w następnym poście postarasz się mnie zbluzgać hasłami z podwórka (które wybacz, ale robią wrażenie chyba tylko w Twoim środowisku) nie dając żadnych logicznych i mądrych argumentów, dzięki czemu potwierdzisz moje zdanie;) Dziękuję, nie będę się już tutaj wypowiadać, bo widzę, że nie ten poziom;)

powelt

lol to idź na te studia i tam sie pożal że Cie wyśmiali na forum Film Web :D:D bo spodobał Ci się kretyński film i sie podnieciłeś .... a krytyki o tym filmie nie przyjmujesz chłopcze

Daeli

Daner ----- jest już wersja HD chłopczce i sie przestań rozśmieszać jak nie umiesz szukać =)

ocenił(a) film na 8
Daeli

Nie ma wersji HD za krótki.

Daner

Nie ma wersji HD, Mateuszu i prędko nie będzie.Ale jak Tobie myli się TS z HD to sorry.Nie gadaj, że Twój wujek jest scenarzystą Cloverfielda i dał Ci już film w HD - też tak chcę :D

Daeli

Dziękuje za potwierdzenie mojej teorii na temat Twojego poziomu;) Naucz się czytać ze zrozumieniem bo masz wtórny analfabetyzm - ostatni post był tylko i wyłącznie na temat Twojego zachowania. A jeżeli chodzi o wyśmianie - to nie wyśmiali mnie tylko wyśmiał mnie jeden niewychowany nastolatek;)

powelt

I jak byś nie zauważył (zresztą nie dziwne z analfabetyzmem) broniłem Twojego zdania tylko Twoje zachowanie mnie poraża.

ocenił(a) film na 7
Daeli

Em krytyki ?? jakiej krytyki na razie z twojej strony są obraźliwe słowa w stronę innych. A czytając temat widocznie chciałeś się sam obrazić?

No wiesz jeżeli film jest dno (czego nie potwierdzę bo nie widziałem ale z pewnością obejrzę) to albo nie umiesz się bawić na sylwestrze albo spędzałeś go na dworcu. Nie wiem nie wnikam nie staram się nikogo obrażać bo o dziecinada.

ocenił(a) film na 8
Daeli

Mówiąc że oglądałeś wersje HD sam się pogrążyłeś.Najlepsza wersja w necie to iLG która i tak jest bardzo słaba...

Daner

HAHAHAHAHAHAHAHAHAH Mateusz jestes prawdzwym debilem piszac ze jest wersja HD.

ocenił(a) film na 9
Tyler_Durden_4

mateusz to kretyn -.-' zadnych uzasadnien dlaczego dal tak niska ocene :P no poprostu nieporozumienie jakies >;P

ocenił(a) film na 10
gugu21

Mateusz to kretyn, nie mam zamiaru się tłumaczyć czemu bo to nie opowiastka o wilku.... ależ to irytujące, nieprawdaż? ;> Z resztą, ośmieszasz się pisząc takie pierdoły, pewnie chodzi ci o ten urywek, który wypuścił sam Paramount....

Daeli

Po pierwsze z Ciebie zjebusie jest idiota, po drugie zamiast świecić jak odblask na dupie podąłbyś źródło/linka, po trzecie pierwszy raz słysze o tym, że HD to nazwa źródła filmu.Jest HDDVD, HDDVDRip, HDTV i mkv (Blu-Ray), ale kurwa żeby HD i to jeszcze 3 niespełna 4 tygodnie po
premierze - bardzo śmieszne :D Twój poziom inteligencji świadczy o tym, że podczas przewożenia Cię kurierem za bardzo się poobijałeś :D Jednak zwrotów nie przyjmowali, płatne przy odbiorze było, no ale niestety :D Lajf is Brutal Mateuszku i stul dupę, bo jeszcze Cię ktoś zaatakuje od tyłu :D

Mahone93

Z takimi trzeba ostro, tu się nawet humanistycznie nie da, szkoda, że TP nie przyjmuje reklamacji :D

Mahone93

Wypowiedz powelta jak najbardziej trafna. W pełni się z tobą zgadzam, po wypowiedziach można poznac z jaką osobą ma się do czynienia.

zuvido

Ehhh szkoda klawiatury na was.Chcesz źródło tak ? Wypier*** szm** za to co piszesz nie dostaniesz :D pooglądaj sobie kinówke pajacu bo tylko na tyle Cie stać po prostu żal Ci dupe ściska szma** że ja mam HD a Ty nie :).
Oki koniec

NIE KARMIE JUż TROLLI

ocenił(a) film na 9
Daeli

Po co Wy do tego debila wogóle piszecie? Prosicie zeby uzasadnił wypowiedź? To tak jak byście psa poprosili swojego żeby jadł sztućcami.. Pewnych rzeczy od ludzi na tak niskim poziomie intelektualnym [zarówno tym emocjonalnym jak i umysłowym] się nie wymaga bo są one dla nich nieosiągalne. Gość się zbłaźnił juz kilkunastokrotnie i nie zasługuje na zwracanie się do niego.. olać.. potraktować jak powietrze.. nie ma go tu.. nigdy nie było i zapewne jak w jego życiu prywatnym - nigdy nie bedzie.
ps. nawet gdyby miał to w HD, co jest praktycznie nie mozliwe, nawet gdyby obejrzał to w kinie to jego "zdanie" na temat tego filmu wyglądało by tak samo. Dlaczego? patrz co napisałem wyżej - gość jest ograniczony intelekyualnie - wszystko musi mieć na tacy inaczej obrazu nie pojmie..

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
eZo

Zresztą jeśłi ten dzieciak daje "10" jakiejś tam produkcji a'la "aniołki Charliego" to chyba nie mamy doczynienia z autorytarną oceną filmu..
Nauwa sie pomysł by każdy post zawierający jakąkolwiek ocenę "ruchomego obrazu" zawierał również wiek oraz ulubiony gatunek oceniającego by uniknąć fatalnej pomyłki przy wyciąganiu wiosków o danym filmie opierając sie na kommentach uzytkowników tego forum..

ocenił(a) film na 9
eZo

miałem na mysli oczywiście - autorytatywną oceną filmu*

eZo

widzieliście jaką dał ocenę DOA? 10/10 HAHHAHAHAHAA żenada ...

Mahone93

No i teraz będziesz głodny, widzisz...Biedactwo.Kto Cię nakarmi jak nie my?