Film jest totalne dno szkoda czasu na niego.
Czułem się jakbym oglądał mój film z sylwestra :D.
Wszyscy jestescie jak dzieci i zachowujecie sie jak idioci! Napisal co mysli i dobra. Wkurwia mnie jak ktos pisze, ze mu sie film nie podobal, a wszyscy mu potem jada niewiadomo od kogo. Zastanowcie sie. To jest portal filmowy, ale z tego co widze robi sie z tego jarmark dla durnych 14 latkow.
Ludzie po prostu chcieli wiedzieć dlaczego uważa Mateusz, że ten film to DNO. A ze zrodziło się to w takie coś to już każdy chyba wie czyja to wina.
Dla niektórych sformułowanie DNO powinno być wyjaśnione ale, że po takim pytaniu zostało się "zjechanym" to co?
Jadą po nim z konkretnego powodu nie, że film mu się nie podoba tylko dlatego iż obraża tych, którzy uważają inaczej.
Dokładnie! Przestańcie bronić Mateusza, że ktoś niby się tutaj kłóci z nim dla tego, bo mu się film nie podoba. Chodzi tutaj o to że Mateusz jest strasznym chamem i obraża ludzi, bo myśli że jak pisze coś na forum w internecie to jest bezkarny i może robić co chce. Mateusz, masz szczęście, że nikt nie jest upierdliwy i nie przesłał tego fragmentu na Policje, ze zgłoszeniem o obrazę moralną. To, że podane jest tutaj tylko Twoje imię i że ponoć jesteś "anonimowy" to wcale nie oznacza, że jak ktoś by był strasznie zawzięty to by Cię (albo Twoich rodziców) nie skasował na ładną sumkę za obrazę, bo skoro jesteś zarejestrowany to w serwisie jest Twoje IP które Policja może bez problemu namierzyć. Więc uważaj, co gdzie piszesz bo nigdy nie wiadomo, kogo i jak urazisz i jakie możesz mięć z tego problemy. A dużo haseł tutaj podlega już pod karę, więc uspokój się. Dodatkowo tekst o tym, że ściągasz nielegalnie filmy, uważaj bo naprawdę ktoś kiedyś to gdzieś prześle i Ci tak przekopią mieszkanie, że panele podłogowe będziesz odkręcać z sufitu. A już paru osobą zalazłeś tutaj tak za skórę że się pilnuj.
Gdyby ktoś bardzo się to nawet serwery proxy nie dałby mu anonimowości. Trasowanie cebulowe to trochę trudniejszy orzech do zgryzienia, ale jeśli ktoś znajduje się w odpowiednim środowisku, to szybko znajdzie ludzi, którzy pozwolą na stworzenie tropiącej sieci rozproszonej prze botnety. Zresztą - TOR'y to kwestia mocy obliczeniowej. Tyle w kwestii prywatności w sieci (a właściwie jej braku).
Zatem lojalnie uprzedzam Mateusza - jeśli komuś na prawdę bardzo zaleziesz za skórę, to w końcu ktoś poświęci czas, by "dokopać" Ci.
Ponadto napisanie, że film jest dnem tak na prawdę nic nie wnosi. Równie dobrze mógłbyś sobie, Mateuszu, odpuścić jakikolwiek komentarz. Ocena nie zawierająca uzasadnienia nie jest oceną, tylko prywatną fanaberią.
Żywię poważne obawy w związku z poziomem Twojej inteligencji emocjonalnej - napisałeś, że gimnazjum masz za sobą, ale nie potrafisz przeprowadzić dyskusji odpowiednio wysokim poziomie merytorycznym (co zresztą wielu się nie udało). Poza tym - jeśli zamierzasz kogoś obrażać - rób to inteligentnie. Na tyle inteligentnie, bym już nigdy nie związał Twoich wypowiedzi z pewnym faktem dotyczącym telewizji komercyjnej (by cały czas poruszać się w świecie filmu i tym, co z nim związane) - reklamami. Precyzując - nigdy nie chcę mieć wrażenia, że Twoje wypowiedzi, Mateuszu (ale i pewnych osób, które wdały się z Tobą w pyskówkę), są tym samym co reklamy proszku do prania w czasie trwania filmu - nudny, irytujący przerywnik, którego siła oddziaływania jest ograniczona do nachalnego przedstawienia nazwy produktu.
Pewien brak słowa...
Gdyby ktoś bardzo się ///uwziął na Ciebie/// - za braki - przepraszam - brak opcji opracowania posta ;)
Nawet nie trzeba się bardzo wysilać żeby widzieć kim jest Mateusz, gdyż podał nawet tu na forum swoje gg po którym można jak po sznurku dowidzieć się skąd jest, że ma 19 lat, 178cm wzrostu itp, gdyż ma konto na fotka.pl i tam wszystko o nim czarno na białym pisze:P Nawet kiedy ma urodziny:P Nie chciało mi się szukać na naszej klasie, ale pewnie dało by się dowidzieć z kim chodził do gimnazjum pan Daeli (nick jakiego używa oficjalnie w sieci;) )
No niestety, tacy gówniarze zaśmiecają wiele forów - trzeba się z tym pogodzic i nie zwracac na nich uwagi - ignor na trolla, to umrze z głodu.
Cytat:
"A dlaczego sie czułem jakbym oglądał własny sylwester lub imprezę oglądając ten film ? Oglądnijcie film to zobaczycie jakie to dno i w jaki sposób został nakręcony film jak dokumentalny z "Discovery" :D a potwór ? żal."
Jakbyś obejrzał zapowiedź to byś tak strasznie nie cierpiał.
Była mowa na forach o tym że film jest nakręcony kiczowatą domową kamerą cyfrową, o to właśnie chodzi, aby widz wczuł się w to co się dzieje.
Napisałeś że masz gdzieś co inni tu piszą, to zgłoś temat do usunięcia.
Dla mnie film był naprawdę świetny w pełnym znaczeniu tego słowa, poczułam się jakbym sama tam była. Projekt: Monster, wprowadza coś zupełnie nowego na duży ekran (jak zobaczę porównanie do "The Blair Witch Project" to dostanę migreny).
Jeśli komuś się nie podobało to ok, szanujmy cudze zdanie, ale z kulturą i szacunkiem.
Przypominam że na to forum wchodzą też małolaty 10_13 i dajcie dobry przykład.